Friends & Brgrs Ab Oy

Kotimainen hampurilaisketju Friends & Brgrs täyttää 10 vuotta

Jaa

Voimakkaasti kasvaneella ketjulla on 10-vuotispäivänään jo 27 hampurilaisravintolaa ympäri Suomen. Kotimaiset raaka-aineet ja usko laatuun ovat edelleen ravintolakonseptin ytimessä.

Vuonna 2014 perustetun Friends &  Brgrsin tarina sai alkunsa Pietarsaaresta. Sen perusti kuusi pietarsaarelaista ystävystä, jotka rakastivat kahta asiaa: burgereita ja matkailua. He kerääntyivät vuorotellen toistensa luo, kokkasivat burgereita ja perustivat viimein oman ravintolan. Inspiraatiota haettiin myös ulkomailta. Friends & Brgrs toi Suomeen mm. Smashing-tekniikan, jonka avulla pihvit säilyttävät mehevän arominsa.

Toimitusjohtaja Tuomas Piirtolan mukaan Friends & Brgrs on pitäytynyt alun yksinkertaisessa ajatuksessa. Tavoitteena on tehdä suomalaisille maailman parhaita kotimaisia burgereita. “Meille tärkeää on parhaan mahdollisen hampurilaiskokemuksen tavoitteleminen ja se vie meitä eteenpäin. Yhdistämme tähän kotimaisuuden, joka on meille sydämen asia ja 95% raaka-aineistamme tulee Suomesta.” Piirtola kertoo.

10-vuotinen matka on myös tuonut työtä Suomeen. Friends & Brgrs työllistää vuonna 2024 n. 600 henkilöä. Ravintola on monelle nuorelle ensimmäinen työpaikka, joten työtyytyväisyys on ketjulle etusijalla. Friends & Brgrs kertookin tavoitteekseen tarjota työpaikan, jossa ihmiset viihtyvät, ja kokevat samaa tekemisen riemua ja ystävyyttä, kuin perustajat aikoinaan. Yrityksen viimeisimmässä henkilöstötutkimuksessa yli 97 % vastasi, että he suosittelisivat yritystä työnantajana ystävilleen.

“Haluamme kiittää asiakkaita 10-vuotisesta matkasta. Ennen kaikkea kiitos kuuluu kuitenkin työntekijöillemme ja kumppaneillemme. Tästä on hyvä jatkaa maailman parhaiden kotimaisten burgereiden tarinaa. ” Piirtola kiteyttää.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Tuomas Piirtola, toimitusjohtaja
tuomas.piirtola@noho.fi

Kuvat

Linkit

Tietoa Friends & Brgrsista

  • 27 ravintolaa ympäri Suomen
  • Työllistää n. 600 henkilöä (koko- ja osa-aika)
  • Perustettiin vuonna 2014 Pietarsaaressa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Friends & Brgrs Ab Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye