Finnlamelli tuo markkinoille täysin uudenlaisen vapaa-ajan asuntojen malliston

Jaa

Finnlamelli on julkaissut uuden vapaa-ajan malliston ensimmäiset Valo-hirsihuvilamallit. Koko mallisto on suunniteltu niin, että asiakas voi ostaa sen myös täysin muuttovalmiina. Finnlamelli on osa DEN Finlandia, joka on muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijä.

Uuden malliston ensimmäiset Valo-hirsihuvilamallit on julkaistu

Uudet Valo-hirsihuvilat tarjoavat uudenlaista, modernia vapaa-ajan asumista. Isot ikkunat päästävät valon tulvimaan sisään ja tuovat maiseman osaksi sisustusta. Kahdeksasta uudesta huvilamallista löytyy yhden tai useamman makuuhuoneen huviloita erikokoisten perheiden tarpeisiin. Muutamassa mallissa lisätilaa tuo tilava parvi, jonne maisema myös avautuu harjaan asti jatkuvien ikkunoiden ansiosta.

Uudet Valo-hirsihuvilat on saatavilla asiakkaan valitsemassa toimituslaajuudessa, myös täysin muuttovalmiina.

Finnlamellin uusi vapaa-ajan mallisto laajenee kesän aikana uusilla huvilamalleilla ja tyylisuunnilla.

DEN on muuttovalmiiden pientalojen ykkönen

DEN Finlandilla on pitkä kokemus muuttovalmiiden pientalojen edelläkävijänä. Designtalo, joka on osa DENiä, alkoi ensimmäisenä tehdä muuttovalmiita pientaloja jo 1990-luvulla ja lanseerasi käyttöön “muuttovalmis”-termin. Vuosikymmenien aikana prosessit ovat hioutuneet ja verkosto vahvistunut, ja tänä päivänä DEN onkin muuttovalmiiden pientalojen markkinajohtaja tuotemerkeillään Designtalo, Finnlamelli ja Ainoakoti, joka on yhteistyömerkki K-Raudan kanssa.

Muuttovalmis tarkoittaa toimitusastetta, jossa talo on mahdollisimman valmiiksi rakennettu, ja siitä puhutaan myös avaimet käteen -toimituksena. Uudet Valo-hirsihuvilat on saatavilla myös sisustusvalmiina ja talopakettina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

DEN on Suomen suurin pientalorakentaja, jonka juuret yltävät yli 30 vuoden taakse. Meitä ohjaavat yhdessä valitut arvomme: arvostus, rohkeus, vastuullisuus ja onnellisuus. Konsernissa työskentelee yli 400 ammattilaista. Liikevaihtomme vuonna 2022 oli 226,2 miljoonaa euroa.

DENin muodostavat muuttovalmiiden omakotitalojen edelläkävijä Designtalo, luonnollisesti parhaiden hirsikotien Finnlamelli ja K-Raudan yhteistyömallistomme Ainoakoti. Lue lisää: den.fi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Den Finland Oy

DEN Finland Oy strengthened its market position and made a positive operating profit3.6.2024 14:53:37 EEST | Tiedote

In 2023, the housing market was significantly affected by inflation, rising interest rates, and overall uncertainty on the market. Numerous bankruptcies were seen in the construction sector, and clients were cautious in their decision-making. Despite the challenges of the operating environment, DEN Finland managed to strengthen its position as Finland's largest single-family house builder and achieve a positive operating profit.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye