Skanska Oy

Skanskalle korkein työturvallisuuden tasoluokitus

Jaa

Nolla tapaturmaa -foorumi on myöntänyt Skanska Infralle ja Skanska Talorakennuksen Itä-Suomen alueyksikölle Taso I – Maailman kärkeä -työturvallisuuden tasoluokituksen.

Työterveyslaitoksen Nolla tapaturmaa -foorumi on jälleen jakanut työturvallisuuden tasoluokitukset jäsentyöpaikoilleen. Luokituksen sai tänä vuonna 108 työpaikkaa.

Skanska Infra ja Skanska Talonrakennuksen Itä-Suomen alueyksikkö ylsivät tasolle 1 yhdessä 57 muun työpaikan kanssa. Kummassakaan ei vuonna 2023 sattunut omalle henkilöstölle yhtään poissaoloon johtanutta tapaturmaa. Skanska on tänä vuonna ainoa rakennusyritys korkeimmalla tasolla.

”Nolla tapaturmaa -foorumin jakama tunnustus on erinomainen ja konkreettinen osoitus työturvallisuuden eteen tekemämme työn vaikuttavuudesta. Kykenimme parantamaan vuoden 2022 tasolta, ja selkeästi tiedämme oikeansuuntaiset toimenpiteet vaikuttavalle turvallisuustyölle”, iloitsee Skanska Infra Oy:n toimitusjohtaja Pekka Ruuti.

”Työturvallisuutta ja -kulttuuria on kehitetty pitkäjänteisesti yhdessä tavoitteisiin sitoutuen. Työturvallisuuden korkein tasoluokitus on merkki onnistuneesta yhteistyöstä, jonka taustalla on suunnitelmallisuus ja välittämisen ilmapiiri”, kertoo aluejohtaja Petri Laukkanen Skanskasta.  

Nolla tapaturmaa -foorumi, tuttavallisemmin Nollis, on Työterveyslaitoksen koordinoima yli 550 työpaikan verkosto, joka on jo yli 20 vuotta motivoinut työpaikkoja tavoittelemaan korkeaa työturvallisuuden ja työhyvinvoinnin tasoa. Skanska on ollut mukana foorumissa vuodesta 2005. Foorumissa jaetaan tietoa, parhaita käytäntöjä, ideoita ja materiaalia työpaikkojen avuksi.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Skanska Infra Oy, toimitusjohtaja Pekka Ruuti, puh. 050 581 0339, pekka.ruuti[at]skanska.fi

Skanska Talonrakennus Oy, aluejohtaja Petri Laukkanen, puh. 050 400 3309, petri.laukkanen[at]skanska.fi

Skanska Oy, viestintäpäällikkö Pilvimaari Strömberg, puh. 040 519 4787, pilvimaari.stromberg[at]skanska.fi

Kuvat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Skanska on yksi maailman johtavista rakennus- ja projektikehityspalveluita tarjoavista yrityksistä. Toimimme valituilla kotimarkkina-alueilla Pohjoismaissa, Euroopassa ja Yhdysvalloissa. Yhdessä asiakkaidemme ja monimuotoisten tiimiemme kanssa luomme innovatiivisia ja vastuullisia ratkaisuja, jotka edistävät terveellistä elämää yli sukupolvien. Suomessa toimintamme kattaa rakentamispalvelut sekä asuntojen ja toimitilojen projektikehityksen. Skanska työllisti vuoden 2023 lopussa noin 1 800 henkilöä Suomessa.  

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Skanska Oy

Skanskalle tunnustus vapaaehtoisista kestävyyssitoumuksista12.6.2024 14:30:00 EEST | Tiedote

Kestävän kehityksen toimikunta, ympäristöministeriö, työ- ja elinkeinoministeriö, maa- ja metsätalousministeriö, valtion ravitsemusneuvottelukunta ja Ympäristömerkintä Suomi palkitsivat keskiviikkona 12. kesäkuuta vuoden 2023 parhaat kestävän kehityksen sitoumukset. Tunnustuksen saivat Skanskan lisäksi Jyväskylän kaupunki, Tampere-talo Oy, Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiiri HUS, Helsingin kaupunki ja K-ryhmä ryhmä kahdessa sitoumuskategoriassa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye