eLuotsi Finland Oy

Kullan hinta ennätyskorkealla – Nyt on hyvä aika myydä ylimääräiset vanhat korut

Jaa

Kullan hinta on saavuttanut historialliset huipputasot. Kullan kilohinta on nyt lähes 70 000 euroa kilolta. Viisi vuotta sitten vastaava hinta oli 36 000 euroa ja kymmenen vuotta sitten 30 000 euroa. Viiden vuoden aikana kullan hinta on kaksinkertaistunut, mikä tekee tästä otollisen hetken harkita ylimääräisten kultakorujen myymistä.

Vanhat korut sulatetaan ja niistä valmistetaan uusia koruja
Vanhat korut sulatetaan ja niistä valmistetaan uusia koruja

Kullan hinnan määrittää päivittäin Lontoon kultapörssi, joka vaikuttaa suoraan kultaostajien tekemiin tarjouksiin. Hinta voi vaihdella merkittävästi päivästä toiseen maailmanmarkkinatilanteen mukaan ja erityisesti sesonkiaikoina, kun kultasepät kokevat materiaalipulaa. Tällä hetkellä kullan hintaa nostaa maailmanpoliittinen tilanne ja vaikka hetkellisesti kuumin 72000 euroa kilolta huippu ohitettiin muutama päivä sitten, on hinta edelleen huippulukemissa.

Kulta on arvokas resurssi, jonka hinta heijastaa maailmanmarkkinoiden tilaa. Epävarmoina aikoina, kuten sotien, talouskriisien tai suurten poliittisten muutosten aikana, sijoittajat pyrkivät suojaamaan varallisuuttaan siirtämällä sitä vähemmän volatiileihin sijoituskohteisiin, kuten kultaan ja se nostaa kullan arvoa maailmanlaajuisesti.

Korkeiden hintojen aikana kullan myynti voi tarjota merkittävää taloudellista hyötyä niille, jotka haluavat hyödyntää korkeat markkinahinnat. On vaikea ennakoida onko muutama päivä sitten alkanut hintojen lasku ainoastaan väliaikaista, mutta yhteenvetona voidaan sanoa, että nyt on hyvä aika myydä kultaa.

Kullan myyntiprosessi Tampereella

Tampereella kultaa ostavat toimijat, kuten Pirkan Kello ja Kultasepät Andreasen, tarjoavat asiantuntevia palveluita kullan myyntiin. Esimerkiksi Kultasepät Andreasen keskittyy erityisesti eettisesti hyväksyttävän romukullan hankintaan, mikä tarkoittaa, että he suosivat jo kertaalleen käytettyä jalometallia. Kullan myyntiprosessi on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi: asiakkaat voivat tuoda korunsa liikkeeseen, missä ne punnitaan ja arvioidaan. Tämän jälkeen tehdään tarjous, joka perustuu päivän kultahintaan. Mikäli tarjous hyväksytään, rahat voidaan maksaa asiakkaan tilille jo samana päivänä. Myyjän tulee vain esittää voimassa oleva henkilöllisyystodistus.

Pirkan Kello on pitkään palvellut tamperelaisia tarjoten luotettavia palveluita niin kellojen kuin korujen parissa. Yritys ostaa kultaa suoraan asiakkailta, tarjoten kilpailukykyisiä hintoja ja asiantuntevaa palvelua. Pirkan Kellon asiantuntijat takaavat, että jokainen asiakas saa yksilöllistä palvelua ja parhaan mahdollisen hinnan koruilleen markkinahinnan mukaisesti.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Vanhat kultakorut sulatetaan ja niistä valmistetaan uusia koruja.
Vanhat kultakorut sulatetaan ja niistä valmistetaan uusia koruja.
Lataa

Pirkan Kello

Pirkan Kello on vuonna 1961 perustettu laadukkaiden korujen, kellojen ja lahjaesineiden Tamperelainen kultasepänliike. Pirkan Kellon kivijalkamyymälä palvelee asiakkaita Kuninkaankadun kävelykadulla Tampereen ydinkeskustassa ja netissä pirkankello.fi -verkkokaupan kautta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta eLuotsi Finland Oy

Carccu® Awarded FSC Forest Certification for Environmental Responsibility16.5.2024 10:00:00 EEST | Press release

The Finnish packaging manufacturer Carccu® has been awarded Forest Stewardship Council (FSC) forest certification. Carccu®, a packaging manufacturer based in Sastamala, Finland, has been awarded Forest Stewardship Council (FSC) forest certification. The wood in an FSC-labelled wood product originates from a forest that has been managed in accordance with the principles of environmental, social and economic sustainability.

Eettinen valinta, upea loiste: Miksi yhä useammat valitsevat synteettiset timanttisormukset?15.5.2024 07:45:00 EEST | Tiedote

Viime vuosina timanttimarkkinoille on syntynyt innovatiivinen vaihtoehto perinteisille luonnontimanteille, kun laboratoriossa valmistetut timantit mullistavat korualaa. Nämä korkealaatuiset, eettisesti tuotetut synteettiset timantit tarjoavat kuluttajille mahdollisuuden omistaa upeasti loistavia koruja ilman luonnontimanttien korkeaa hintaa ja suurta hiilijalanjälkeä. Synteettiset eli laboratoriossa kasvatetut timantit valmistetaan tarkkaan kontrolloiduissa olosuhteissa, jotka jäljittelevät luonnontimanttien syntymisprosessia. Teknologiset innovaatiot mahdollistavat täydellisten timanttien tuotannon, jotka ovat kemialliselta koostumukseltaan, optisilta ja fysikaalisilta ominaisuuksiltaan identtisiä aitojen luonnontimanttien kanssa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye