Varma

Hanna Vainio on nimitetty Varman IT:stä ja digitalisaatiosta vastaavaksi johtajaksi

Jaa

Hanna Vainio (KTM) aloittaa 1.8.2024 Varman IT:stä ja digitalisaatiosta vastaavana johtajana. Vainiosta tulee 1.9. lähtien Varman johtoryhmän jäsen, ja hän raportoi tehtävässään toimitusjohtaja Risto Murrolle.

Hanna Vainio

Hanna Vainio siirtyy Varmaan työeläkeyhtiö Ilmarisesta, jossa hän on työskennellyt vuodesta 2021 alkaen prosessinjohtajana ja viimeksi suurasiakastiimin osastonjohtajana. Tätä ennen hän on työskennellyt muun muassa Varmassa IT- ja asiakkuustoiminnoissa sekä Nordeassa.

– Olen iloinen voidessani nimittää Hanna Vainion Varman IT:stä ja digitalisaatiosta vastaavaksi johtajaksi ja Varman johtoryhmän jäseneksi. Hänellä on mittava kokemus sekä liiketoiminnan kehittämisestä ja johtamisesta että IT- ja digitalisaatiotyöstä, sanoo toimitusjohtaja Risto Murto.

– Odotan innolla, että pääsen tekemään työtä Varman liiketoiminnan hyväksi IT:n ja digitalisaation parissa. Varmassa on tehty paljon hyviä asioita, ja uskon, että oma osaamiseni ja kokemukseni täydentävät sopivasti entisestään vahvaa kokonaisuutta. Onkin hienoa päästä rakentamaan seuraavia menestyksen askelia yhdessä ilolla ja intohimolla työtä tekevien varmalaisten kanssa, sanoo Hanna Vainio.

Varman IT:tä ja digitalisaatiota johtaa tällä hetkellä Tiina Kurki, joka lopettaa työt Varmassa 30.9.2024.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Keskinäinen työeläkevakuutusyhtiö Varma on vastuullinen ja vakavarainen eläkevarojen sijoittaja. Yhtiö vastaa yksityisellä sektorilla 941 000 henkilön työeläketurvasta. Vuonna 2023 Varman maksutulo oli 6,5 miljardia euroa, ja yhtiö maksoi eläkkeitä 7,1 miljardia euroa. Varman sijoitusten arvo oli maaliskuun 2024 lopussa 60,9 miljardia euroa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varma

Tutkimus Varman ja Spring Housen pilotista: IPS-toimintamalli edistää työhön kiinnittymistä29.5.2024 07:01:53 EEST | Tiedote

Varma pilotoi vuosina 2020–2023 ensimmäisenä työeläkeyhtiönä yhdessä valmennusyhtiö Spring Housen kanssa työeläkekuntoutuksen IPS-työssävalmennusta. Pilotista toteutetun tutkimuksen mukaan mallin käyttö tuki kuntoutujien työllistymistä ja paransi heidän suhdettaan työelämään. Kuntoutujista 64 prosenttia työllistyi avoimille työmarkkinoille jossain vaiheessa kuntoutusta, mikä on huomattavasti enemmän kuin vertailuryhmässä.

Varman tutkimus: Monet yksilöön liittyvät taustatekijät ennakoivat myöhempää työkyvyttömyyseläkettä hylkäyspäätöksen jälkeen15.5.2024 09:53:57 EEST | Tiedote

Varman tutkimus osoittaa, että vanhempi ikä ja aiemmat työeläke-etuudet ennakoivat myönteistä työkyvyttömyyseläkepäätöstä aiemman hylkäävän päätöksen jälkeen. Täyden työkyvyttömyyseläkkeen todennäköisyys on suurin mielenterveys- ja muiden sairauksien diagnoosilla ja osatyökyvyttömyyseläkkeen tule- ja muiden sairauksien diagnoosilla. Tutkimuksemme mukaan 15 prosenttia hylkäävän päätöksen saaneista sai myönteisen päätöksen kahden vuoden kuluessa. Työpaikoilla on monia keinoja tukea työntekijöiden työkykyä esimerkiksi työtä muokkaamalla, työoloja kehittämällä ja huolehtimalla erityisesti ikääntyvien työntekijöiden työkyvystä entistä varhaisemmassa vaiheessa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye