Aviador Kustannus

Iman oppii uutta – tarina kasvun asenteesta

Jaa

Lastenkirja Iman oppii uutta käsittelee fiktion keinoin sitä, millä tavoin ihminen oppii jo lapsuusiässä uusia taitoja – sitä enemmän ja paremmin, mitä enemmän häntä rohkaistaan ja kannustetaan.

Kansi: Nina Aitta
Kansi: Nina Aitta

Salaado Qasimin lastenkirja Iman oppii uutta on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Kirjan päähenkilö Iman on somalitaustainen ekaluokkalainen, joka asuu äitinsä, isänsä ja isoveljensä Ibrahimin kanssa. Sunnuntaisin perhe valmistaa somalialaista ruokaa ja kuuntelee itäafrikkalaisia lauluja.

Iman aloittaa innolla opintiensä. Hän pukee ylleen äidiltä saamansa punaisen huivin ja rientää kouluun. Siellä hän saa huomata, miten erilaisia monet hänen koulutoverinsa ovat. Yksi huomauttaa virheistä, joita Iman tekee laskutehtävässä. Opettaja puolestaan kannustaa oppimaan nimenomaan virheistä.
Pienistä paineista huolimatta Iman nauttii koulusta ja lopuillaan olevasta ”jäätelökesästä”.

Salaado Qasim on filosofian maisteri ja omistautunut opettaja, jonka rauhan edistämiseen keskittyvä työ koulutuksen parissa on saanut laajalti tunnustusta ja palkintoja. Hän on kirjoittanut kaksi teosta sekä käsikirjoittanut ja ohjannut elokuvan, joka painottaa positiivisen rauhan tärkeyttä. Hänen tuorein lastenkirjansa Iman oppii uutta on suunniteltu vahvistamaan lasten minäpystyvyyttä ja innostamaan heitä uuden oppimiseen. Iman oppii uutta on osa hänen jatkuvaa pyrkimystään edistää myönteisiä muutoksia yhteiskunnassa ja tukea lasten kasvua ja kehitystä.

QASIM, SALAADO : Iman oppii uutta
24 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523812376
Ilmestymisaika: Toukokuu 2024

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Nina Aitta
Kansi: Nina Aitta
Lataa
Salaado Qasimin kuva © Laura Miettinen
Salaado Qasimin kuva © Laura Miettinen
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye