Assemblin Oy

Assemblin Oy:n kaikki liiketoiminnot siirtyvät liiketoimintakaupalla Caverion Suomi Oy:lle

Jaa

Assemblin Oy:n kaikki liiketoiminnot ja työntekijät pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa siirtyvät osaksi Caverionia. Liiketoimintakauppa on osa Caverionin ja Assemblinin yhdistymistä yhdeksi konserniksi.

Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen.
Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen. Assemblin Caverion Group

Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen.

”Asiakkaillemme yhdistyminen tarkoittaa sitä, että tässä luodaan Suomen paras talotekniikkakumppani. Assemblin Oy:n yksiköt jatkavat samoissa asiakkuuksissa siirtymisen jälkeen ja pystyvät osana Caverionia tarjoamaan nykyisille asiakkaillemme laajemmat palvelut ja huippuratkaisut koko kiinteistön elinkaarelle koko maan kattavalla organisaatiolla. Työntekijöillemme tämä antaa paljon uusia mahdollisuuksia osana Caverionin työyhteisöä, jossa on jo paljon samankaltaisuuksia kuin meillä, mutta lisäksi paljon uusiakin toimialoja”, toteaa Assemblin Oy:n toimitusjohtaja Jukka Jäppinen.

”Muutamme pääkaupunkiseudulla, Turussa ja Tampereella Caverionin kanssa samoihin toimipisteisiin, ja asiakkaiden palveluksessa jatkavat samat tutut tiimit. Caverionin palvelutarjonta on erittäin laaja: sähköautojen latausasemien huollosta kiinteistöjen digitaaliseen hallintaan ja vihreän infrastruktuurin rakentamiseen. Jatkossa voimme palvella myös Assemblin Oy:n asiakkaita entistä monipuolisemmin ja myös valtakunnallisesti”, kertoo Assemblin Oy:n liiketoimintajohtaja Mirka Vesaniemi.

Yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista


Caverionin ja Assemblinin yhdistyminen keväällä 2024 loi Suomeen markkinoiden johtavan konsernin teknisissä palveluissa, projekteissa sekä asiantuntijapalveluissa. Konsernilla on henkilöstöä Suomessa lähes 6 000, yli 40 paikkakunnalla. Asiakkailleen Assemblin Caverion Group tarjoaa markkinoiden laajimman kattauksen teknisiä asiantuntijapalveluita sekä ratkaisuja kiinteistöjen, teollisuuslaitosten ja infrastruktuurin koko elinkaarelle.

”Pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Turussa on hyvin vahvaa kysyntää palveluillemme, esimerkiksi kiinteistöjen turvallisuuteen, digitalisaatioon ja energiatehokkuuteen liittyen. Myös projektipuolella on käynnissä useita hienoja asiakashankkeita. Henkilöstömme on Caverionin toiminnan sydän, ja toivotamme Assemblinilta meille siirtyvät lämpimästi osaksi tiimiämme”, sanoo Raimo Ojanen, Etelä-Suomen liiketoimintajohtaja Caverionilta.

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen.
Assemblin Oy:n liiketoiminnot ja henkilöstö siirtyy Caverionille 1.5. alkaen.
Lataa

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Assemblin on täyden palvelun asennus- ja palvelukumppani, joka toimii Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa. Kehitämme, toteutamme ja ylläpidämme ilmaan, veteen ja energiaan liittyviä järjestelmiä. Visionamme on tarjota älykkäitä ja vastuullisia teknisiä ratkaisuja ja saada siten rakennukset toimimaan ja ihmiset viihtymään. Tukenamme on tiivis paikallinen yhteistyö ja vahva organisaatio. Assemblinin liikevaihto on noin 1,3 MRD euroa, ja palveluksessamme on noin 6 900 henkilöä yli sadalla pohjoismaisella paikkakunnalla. Lue lisää osoitteesta assemblin.fi.

Lue lisää osoitteesta www.assemblin.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Assemblin Oy

Triton luo Pohjois-Euroopan johtavan konsernin teknisissä palveluissa ja asentamisessa yhdistämällä Caverionin ja Assemblinin5.3.2024 09:58:25 EET | Tiedote

Pääomasijoittaja Triton aikoo yhdistää sijoituksiinsa kuuluvat Assemblinin ja Caverionin uudeksi Assemblin Caverion Groupiksi. Uusi konserni yhdistää molempien yhtiöiden vahvuudet ja osaamisen, tarjoten entistä kattavamman palveluvalikoiman ja kestäviä teknisiä ratkaisuja entistä laajemmalle asiakaskunnalle. Yhdistynyt Assemblin Caverion Group toimii kymmenessä maassa ja sen liikevaihto nousee noin 3,8 miljardiin euroon (43,5 miljardiin ruotsin kruunuun). Konsernilla on noin 21 900 ammattilaista, ja Assemblin Caverion Groupista tulee markkinoiden edelläkävijä, joka tarjoaa laajimmat palvelut ja huippuluokan ratkaisut rakennetun ympäristön koko elinkaarelle.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye