Etelä-Savon ELY-keskus

Etelä-Savon TE-toimiston johtajana on aloittanut agronomi MMM Sirpa Lavikainen

Jaa

Etelä-Savon TE-toimistossa avoinna olleessa johtajan määräaikaisessa tehtävässä on tänään 2.5.2024 aloittanut agronomi MMM Sirpa Lavikainen. Tehtävä kestää vuoden loppuun saakka.

Kuva Sirpa Lavikaisesta konttorissa, neutraali tausta
Sirpa Lavikainen

Sirpa Lavikainen on työskennellyt valtion hallinnossa vuodesta 2000 alkaen. Hänen tehtävänsä ovat olleet maakunnittaisia ja valtakunnallisia ELY- ja KEHA-keskuksissa.  Vuonna 2015 Lavikainen oli käynnistämässä ELY-keskusten ja TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskuksen toimintaa (KEHA-keskus), jolloin muun muassa siirrettiin ELY-keskuksista ja TE-toimistoista tehtäviä ja henkilöstöä valtakunnalliseen virastoon. TE-toimiston johtajan tehtävään hän siirtyy Etelä-Savon maakuntaliiton vt. hallintojohtajan tehtävästä.

TE-toimiston johtajan tehtävä kestää tämän vuoden loppuun saakka, koska TE2024-uudistuksen myötä TE-palvelut siirtyvät työllisyysalueille 1.1.2025.

”Työuralla valtion hallinnon muutoksia on tapahtunut aika ajoin, ja ne ovat menneet melko lailla sujuvasti.” Sirpa Lavikainen muistelee. ”TE2024-uudistuksen toimeenpano on jo pitkällä ja etenee Etelä-Savossa hyvässä hengessä. Mielenkiinnolla odotan, että saamme viedä tämän muutoksen maaliin yhdessä ja yhteistyössä”, hän jatkaa.

Tehtävää haki 16 ihmistä.

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Etelä-Savon ELY-keskus tuottaa valtion aluehallinnon palveluja ja osallistuu maakunnan kehittämiseen Etelä-Savon maakunnan alueella. Palvelumme kohdistuvat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen, maaseutuun sekä ympäristöön ja luonnonvaroihin. Omaa toimialuetta laajemmin hoidamme rakennerahastotehtäviä Itä-Suomen alueella, koordinoimme vesienhoitoa Vuoksen vesistöalueella ja vastaamme valtakunnallisen TE-hallinnon asiakaspalvelukeskuksen toiminnasta. Viraston toimipaikka sijaitsee Mikkelissä.

Etelä-Savon ELY-keskus
Jääkärinkatu 14, PL 164
50101 Mikkeli

puh. 0295 024 000
https://www.ely-keskus.fi/ely-etela-savo

ELY-keskuksen logo.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Etelä-Savon ELY-keskus

Juhannusviikon sinilevätilanne pysynyt maltillisena Etelä-Savossa20.6.2024 14:46:32 EEST | Tiedote

Etelä-Savon sinilevätilanne on pysynyt maltillisena. Pysyvillä sinilevien havaintopaikoilla on juhannusviikolla havaittu hieman sinilevää Kyyveden Mökäresaarilla sekä Heiniössä Pieksämäellä. Lisäksi Järvi-meriwikiin on tehty kansalaishavaintoja sinilevätilanteesta, joissa on pääsääntöisesti todettu hieman sinilevää. Usein levähavainnot ovat lisääntyneet juhannuksen jälkeen, painottuen heinäkuulle sekä elokuun alkuun. Sinilevien kasvua edistävät lämpimät pintavedet ja aurinkoinen sää.

Saimaan tulva nousemassa korkealle, mutta Etelä-Savon länsiosissa tulvahuippu on pääosin ohitettu14.5.2024 12:21:25 EEST | Tiedote

Etelä-Savon maakunnan länsiosissa tulvat ovat kääntyneet tai kääntymässä laskuun. Tulvat ovat Etelä-Savossa nousseet tänä keväänä jopa harvinaisen korkealle. Tavallista isompia tulvia on mitattu kaikilla maakunnan havaintoasemilla. Maakunnan länsiosissa Kyyvedellä ja Iso-Naakkimalla mitattiin korkeuksia, joita on viimeksi tavattu 1980-luvulla. Mäntyharjun Pyhävesi ja Kallavesi nousivat korkeudelle, jolla järvet ovat viimeksi olleet 1950-luvulla. Näiden järvien tulvahuiput on nyt ohitettu ja ne ovat kääntyneet laskuun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye