Maahanmuuttovirasto

Maahanmuuttovirasto oikaisi vastaanottokeskusten hankintapäätöksiä

Jaa

Maahanmuuttovirasto on oikaissut maaliskuussa tekemänsä vastaanottokeskusten hankintapäätökset. Päätökset koskevat vastaanottotoimintaa kahdeksalla eri alueella.

Maahanmuuttovirasto tiedotti 25.3. vastaanottokeskusten kilpailutuksen valmistumisesta. Maahanmuuttovirasto on nyt tehnyt uudet päätökset kilpailutukseen, sillä viraston tietoon tuli hankintapäätökseen vaikuttavia asioita sen tekemisen jälkeen. Maahanmuuttoviraston arvion mukaan kilpailutuksessa on pyritty kiertämään tarjouspyynnön lähipiirirajoitusta, eivätkä kaikki tarjoajat ole tehneet tarjouksiaan itsenäisesti ja toisistaan riippumattomasti.

Maahanmuuttovirasto on kertonut tarjoajille uusista hankintapäätöksistä ja päätösten valitusaika päättyy 8.5.2024. Kilpailutuksen voittaneet vastaanottokeskukset aloittavat toimintansa 1.7.2024. Oikaistu kilpailutus saattaa päätökseen vuonna 2022 alkaneen vastaanottokeskuskapasiteetin kilpailuttamisen.

Kilpailutuksen voittaneet palveluntarjoajat alueittain:

  • Mikkeli tai Savonlinna: Luona Oy
  • Imatra tai Hamina: SPR Kaakkois-Suomen piiri
  • Rovaniemi: Babando Oy
  • Kristiinankaupunki tai Närpiö: Finlands Röda Kors Österbottens svenska distrikt
  • Joensuu, Kitee tai Liperi: Kotokunta Oy
  • Uusikaupunki tai Salo: Medivida Oy
  • Raahe tai Kempele: SPR Oulun piiri
  • Kokkola: Kotokunta Oy

Lisätietoa medialle

Vastaanottoyksikön johtaja Elina Nurmi, s-posti: etunimi.sukunimi@migri.fi, puh. 0295 434 036

Avainsanat

Linkit

Tietoja julkaisijasta

Maahanmuuttovirasto on maahanmuutto-, turvapaikka-, pakolaisuus- ja kansalaisuusasioissa päätöksenteko-organisaatio ja ylläpitää vastaanottojärjestelmää.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Maahanmuuttovirasto

New programme set up for the steering and monitoring of the assistance system for victims of human trafficking20.5.2024 10:40:23 EEST | Press release

The Finnish Immigration Service steers and monitors the activities of the assistance system for victims of human trafficking. To ensure that the steering and monitoring are systematic and transparent, the Finnish Immigration Service has now set up a monitoring programme for the system. This is the first monitoring programme ever implemented for the assistance system for victims of human trafficking.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye