Suomen Salibandyliitto ry

U19-naisten MM-kisajoukkueeseen viime hetken pelaajavaihto

Jaa

Salibandyn U19-naisten MM-kisat alkavat keskiviikkona Lahdessa. Suomen joukkueeseen on tehty pelaajavaihto juuri ennen kisoja.

Suomen joukkueesta jää pois loukkaantumisen takia Veera Kurikkala. Kokkolan Nibacosta edustava Kurikkala on vuonna 2007 syntynyt puolustaja.

Kurikkalan korvaa SaiPa Salibandyn Moona Poskiparta, joka on syntynyt 2005. Poskiparta on pelipaikaltaan hyökkääjä. Poskiparta oli mukana jo joukkueen leirityksessä viime viikolla Eerikkilässä. Poskiparta pelaa MM-kisoissa ensimmäiset ottelunsa maajoukkuetasolla.

Suomi aloittaa MM-kisaurakkansa keskiviikkona klo 19.00 Puolaa vastaan. Kisat pelataan Lahden Suurhallissa.

Linkki: Tietopaketti: kaikki Lahden U19 MM-kotikisoista

Yhteyshenkilöt

Tietoja julkaisijasta

Salibandy on yksi Suomen suurimmista urheilulajeista. Haluamme luoda liikettä, joka synnyttää elämyksiä, hyvinvointia ja menestystä. Salibandyllä ja sählyllä on Suomessa yhteensä noin 400 000 harrastajaa. Rekisteröityneitä pelaajia ja harrastajia on yli 50 000.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suomen Salibandyliitto ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye