Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Maantien 7702 jalankulku- ja pyöräilytien suunnittelu aloitetaan välillä Rinnetie–Laurilantie Pyhäjärvellä

Jaa

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus aloittaa otsikossa mainitun tiesuunnitelman laatimisen sekä suunnitelman vaatimat maastotyöt ja tutkimukset.  Suunnitelma laaditaan yhteistyössä Pyhäjärven kaupungin kanssa.

Pyhäjärven kartalle on merkitty suunniteltava jalankulku- ja pyöräilytie.

Tiesuunnitelmassa maantielle 7702 (Pyhäjärventie) suunnitellaan jalankulku- ja pyörätie välille Rinnetie–Laurilantie. Suunnitelman tavoitteena on parantaa jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden liikenneturvallisuutta ja liikenteen sujuvuutta. 

Suunnittelutyö aloitetaan maastotöillä ja -inventoinneilla keväällä 2024 ja tiesuunnitelma valmistuu tammikuussa 2025. Loppusyksyllä 2024 järjestetään Pyhäjärvellä avoin vuorovaikutustilaisuus, jossa esitellään suunnitelmaluonnoksia. Vuorovaikutustilaisuudesta tiedotetaan erikseen. 

Hankkeen rakentamissuunnitelma valmistuu toukokuussa 2025. Hanke pyritään toteuttamaan lähivuosien aikana.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Pohjois-Pohjanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä.

Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus
Veteraanikatu 1
90130 Oulu

vaihde 0295 038 000

https://www.ely-keskus.fi/ely-pohjois-pohjanmaa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskus

Sinileväseuranta käynnistyi – Pohjois-Pohjanmaalla ei havaintoja sinilevistä, männyn siitepölyä paikoin runsaasti6.6.2024 11:08:52 EEST | Tiedote

Valtakunnallinen sinileväseuranta on käynnistynyt kesäkuun alussa ja jatkuu syyskuun loppuun. Seurannan ensimmäisellä viikolla Pohjois-Pohjanmaan vakiohavaintopaikoilla ei havaittu sinileviä. Havupuiden kellertävää siitepölyä esiintyy paikoin runsaasti veden pintakalvolla tai ranta-alueella veteen sekoittuneena. Toukokuun poikkeuksellisen lämmin sää on nostanut vesien pintalämpötilaa tavanomaista korkeammalle.

Vesienhoito- ja kunnostushankkeiden avustukset31.5.2024 13:29:50 EEST | Tiedote

Vesienhoito- ja kunnostushankkeita avustetaan Pohjois-Pohjanmaalla tänä vuonna 280 000 €:lla (8 kpl). Pohjavesien suojelusuunnitelmiin avustusta myönnettiin yhteensä 21 000 euroa kolmelle hankkeelle. Vesistöjen käytön ja hoidon parantamiseen avustusta myönnettiin 180 000 euroa ELY-keskuksen, Oulujoen ja Oulujärven moninaiskäytön sekä Vattenfall-ympäristörahan puitesopimuksista yhteensä 13 hankkeelle. Valtio toteuttaa Helmi- purokunnostushankkeina neljän puron kunnostuksen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye