Logicenters

Logicenters ostaa 25 000 neliömetrin tontin Tuusulasta modernia logistiikkakeskusta varten

Jaa

Logicenters suunnittelee uutta lähes 10 000 neliömetrin logistiikkakiinteistöä Tuusulaan, kohteen rakentaminen alkaa syksyllä 2024 ja potentiaaliset vuokralaiset voivat muuttaa kiinteistön kesän 2025 jälkeen.

Logicenters jatkaa investointejaan Helsingin seudulle ja vahvistaa asemaansa merkittävänä logistiikkatoimijana Etelä-Suomessa. Tuusulan Rykmentinporttiin rakentuva logistiikkakeskus sijaitsee keskellä Suomen suurinta markkina-aluetta Tuusulan väylän vieressä, Helsinki-Vantaa lentoaseman läheisyydessä, mikä mahdollistaa erinomaiset yhteydet pääkaupunkiin ja muualle Suomeen.

"Olemme erittäin innoissamme siitä, että pääsemme kehittämään kohteen näin erinomaiseen sijaintiin. Rykmentinportista on loistavat yhteydet koko maahan ja se vahvistaa entisestään asemaamme Suomen johtavana logistiikkatoimijana. Odotamme innolla rakentamisen aloittamista ja toivotamme tervetulleeksi tulevan vuokralaisen uusiin moderneihin tiloihin", sanoo Jarkko Äikää, Logicentersin kaupallinen johtaja.

Uusi kiinteistö kehitetään Logicentersin kunnianhimoisten kestävyystavoitteiden mukaisesti, kohde lämpenee maalämmöllä ja katolle asennetaan aurinkopaneelit sähköntuotantoa varten. Tilaa voidaan muokata vuokralaisten erityistarpeiden mukaan. Kiinteistön odotetaan valmistuvan alkusyksystä 2025.

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja

Logicenters on johtava nykyaikaisten logistiikkatilojen kehittäjä ja omistaja, jolla on toimintaa Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Suomessa, Puolassa ja Saksassa sekä yli 2,4 miljoonaam2 logistiikkatilaa. Logicenters kehittää, rakentaa uudelleen ja omistaa moderneja logistiikkatiloja alueen tärkeimmissä paikoissa. Logicenters on erikoistunut nykyaikaiseen logistiikkaan, ja kaikki sen ominaisuudet täyttävät maailmanluokan logistiikkayritysten korkeat laatu-, tehokkuus- ja joustavuusvaatimukset. Nrep perusti Logicentersin vuonna 2015. Lisätietoja: www.logicenters.com

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Logicenters

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye