Rakennusliike Lapti Oy

Lopen uuden ikäihmisten palvelutalon rakentaminen alkaa

Jaa

Lopella on alkanut uuden ikäihmisten 47-paikkaisen palvelutalon rakentaminen. Suomen Hoiva ja Asunto Oy:n omistukseen tulevan palvelutalon suunnittelusta ja rakentamisesta vastaa Rakennusliike Lapti Oy. Palveluntuottajana ja vuokralaisena tulee toimimaan Kanta-Hämeen hyvinvointialue. Palvelutalo valmistuu arviolta kesäkuussa 2025.

Kaksikerroksiseen palvelutaloon tulee asukaspaikkoja yhteensä 47, joista 26 huonetta on tarkoitettu ympärivuorokautiseen palveluasumiseen ja 21 yhteisölliseen asumiseen. Kaikkiin huoneisiin tulee asukkaalle oma keittiö. Asuinhuoneiden lisäksi hoivakodista löytyy yhteiset ruoka- ja oleskelutilat, päivätoimintatila, kuntosali, saunaosastot, pyykkitila sekä henkilökunnan tiloja.

Kooltaan palvelutalo on 3 300 m². Palvelutalon tontilla oleva vanha navettarakennus on jo purettu, ja navetan perustuksissa käytettyjä kivilohkareita tullaan hyödyntämään palvelutalon maisemasuunnittelussa. Palvelutalossa on panostettu viihtyisään piha-alueeseen, josta löytyy erilaisia oleskelualueita, muistopuutarha, pergola, marjapensaita, viherkasveja ja istutusallas asukkaiden omille istutuksille.

”Olemme Suomen kokenein hoivatilarakentaja ja toteuttaneet noin 100 vastaavanlaista hoivakohdetta ympäri maan. Vahvan osaamisemme ansiosta tilaaja ja palveluntuottaja saavat laadukkaat ja kustannustehokkaat tilat tärkeän alueellisen palvelun tuottamiseen. Tulevia asukkaita odottaa viihtyisä, terveellinen ja turvallinen ympäristö”, kertoo Laptin palvelutilojen liiketoimintajohtaja Raimo Pesola.

”Uudet, modernit tilat ovat tervetulleet niin henkilöstön kuin palveluasumista tarvitsevien ikääntyneiden näkökulmasta. Uuden palvelutalon myötä ikäihmisten asumispalvelut voidaan Lopella toteuttaa seuraavat vuosikymmenet laadukkaissa tiloissa”, sanoo Suomen Hoiva ja Asunto Oy:n kiinteistökehitysjohtaja Tuomas Terho.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Raimo Pesola, liiketoimintajohtaja, palvelutilat, Rakennusliike Lapti Oy, 050 305 9360, raimo.pesola@lapti.fi
Tuomas Terho, kiinteistökehitysjohtaja, Suomen Hoiva ja Asunto Oy, p. 040 826 1136, tuomas.terho@attendo.fi

Tietoja julkaisijasta

Lapti lyhyesti

Lapti on monipuolinen ja vakavarainen suomalainen rakennusalan toimija. Rakennamme huolella hyvän elämän puitteita ympäri maan: asuntoja, toimitiloja sekä toimivan yhteiskunnan tärkeimpiä tiloja päiväkodeista kouluihin ja hoivakodeista sairaaloihin. Meillä työskentelee reilu 500 henkilöä. www.lapti.fi

Rakennamme huolella hyvän elämän puitteet.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Rakennusliike Lapti Oy

Fingrid siirtää kolme varavoimalaitosten kaasuturbiinia Huutokoskelle – Lapti aloittaa rakennustyöt kesäkuussa5.6.2024 09:02:49 EEST | Tiedote

Fingrid on päättänyt siirtää Tahkoluodon ja Vaskiluodon varavoimalaitosten kolme kaasuturbiinia Joroisille Huutokosken varavoimalaitoksen yhteyteen. Projektissa siirrettäville kaasuturbiineille rakennetaan uusi turbiinihalli, jonne kolme kaasuturbiinia sijoitetaan. Rakennustyöt alkavat suunnitelmien mukaan kesäkuussa 2024, ja projektin on tarkoitus valmistua loppuvuodesta 2025.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye