Pirkanmaan ELY-keskus

Kiuralan sillan liikuntasaumatyö sulkee ajokaistan

Jaa

Pirkanmaan elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus tekee liikuntasaumalaitetöitä  viikolla 21 Kiuralan sillalla Sastamalassa.

Kesäinen kuva Kiuralan sillasta.
Kiuralan silta. Kuva: Väylävirasto

Kiuralan sillan peruskorjaukseen sisältyvä liikuntasauman uusiminen tehdään viikon 21 aikana.

Viime vuoden korjausurakassa peruskorjattiin Kiuralantiellä (maantie 2495) Myllyvuolteen ylittävä vesistösillan rakenteet. Saumatyötä ei voitu talviaikaan matalan lämpötilan vuoksi tehdä valmiiksi, joten siltaan tehtiin väliaikainen rakenne.

Työn ajan liikenne yhdellä kaistalla, suurin leveys 3,5m

Korjaustöistä aiheutuu lievää häiriötä liikenteelle. Työkohdassa on työn ajan ajoneuvoliikenteen käytössä yksi ajokaista.

Kohteessa vapaa tila 3,5m.

Nopeusrajoitus 30 km/h.

Työaika maanantai 20.5. klo 07 – perjantai 24.5. klo 17

Urakoitsijana toimii Destia Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Urakoitsijan edustaja Jouko Ahonen, Destia Oy, puh. 044 298 0883
Siltainsinööri Jyrki Toivonen, Pirkanmaann ELY-keskus, puh. 050 342 5140
Tilaajan valvontakonsultti Mikko Vellamo, Ramboll Finland Oy, puh. 050 410 5082

Kuvat

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Työvoimakoulutusta ja valmennuspalveluja on Pirkanmaalla tarjolla loppuvuonna aiempaa vähemmän13.6.2024 14:56:55 EEST | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskuksella on vuonna 2024 käytettävissään 26,7 miljoonaa euroa valtion työllisyysmäärärahoja työvoimapalveluiden hankintaan. Määrärahalla tuotetaan työvoimakoulutusta ja valmennuksia sekä myönnetään palkkatukea ja työssäkäyvien henkilöiden starttirahaa. Määrärahaa on tänä vuonna viime vuotta vähemmän. Ennen kesää yli 90 prosenttia määrärahasta on sidottu eli varattu jonkin palvelun järjestämiseen tai tuen maksamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye