Uutuuskirjan väite: johtajuuden uudistamistarve on polttava

Jaa

Juha Koskisen uusin kirja Strateginen oppiminen – Johtajuuden uudistaja (Ajantieto) väittää, että huonon johtajuuden yhteiskunnallinen hinta on korkea ja sen aiheuttama inhimillisen kärsimyksen määrä suuri. 

Johtajuuden uudistumistarve on ilmeinen, jopa polttava. Samalla on kyse suuresta mahdollisuudesta.

Juha Koskisen mukaan tilanne muuttuu vain uudella ajattelulla ja toimintatavoilla. Tarvitaan inklusiivista johtajuutta, jossa yhteinen hyvä peittoaa itsekkyyden. Tarvitaan johtajia, jotka ovat tehtäväänsä ennemminkin päteviä kuin vain halukkaita.

Juha Koskisen kuudes strategisen oppimisen aihepiiriä käsittelevä kirja muuttaa käsityksiämme johtajuudesta ja oppimisesta sen ajurina. Syvällisyyden lisäksi kirja on käytännönläheinen, ja tarjoaa lukuisia työkaluja hyvästä johtajuudesta kiinnostuneille.

Kirjan julkistustilaisuudessa pe 17.5.2024 klo 12–13 Henna Peltola, LähiTapiola Group HRD manager, haastattelee kirjailijaa.

Julkistustilaisuuden striimiin voi ilmoittautua linkistä: https://ajantieto.fi/koulutus/strateginen-oppiminen-johtajuuden-uudistaja-kirjan-julkistus/

Esimakua aihepiiristä saa haastattelusta (n. 11 min): https://www.youtube.com/watch?v=btoflqgeybc

Sähköiset arviointikappaleet ja kirjailijan haastattelupyynnöt: jaana.koskinen@ajantieto.fi

Kuka?

Juha Koskinen (s. 1959) on tietokirjailija ja strategisen oppimisen tienraivaaja. Hän on toiminut johtajana, strategina, yrittäjänä, työelämätaitojen kouluttajana ja konsulttina kansainvälisistä korporaatioista startup-yrityksiin, julkisen sektorin toimijoista taideorganisaatioihin. Juha on nykyajan metsästäjä-keräilijä ja monien liemien kokki, DI ja VTM.

Itseäni liikkeessä pitävä suuri haaste ja motivaattori on inhimillisen ja aikaansaavan työelämän rakentaminen. Kirjan lukijoiden kautta toivon meidän kulkevan askel askeleelta tähän suuntaan.
- Juha Koskinen

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Ajantieto kustannus

Ajantieto julkaisee tiedeperusteisia käyttökirjoja uteliaille oppijoille

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Ajantieto Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye