Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

MEDIAKUTSU: Helsingin kaupungin kasvatuksen ja koulutuksen toimialan tietomurron selvitystyö edennyt

Jaa

Helsingin kaupunki tiedotti 2. toukokuuta kasvatuksen ja koulutuksen toimialaan kohdistuneesta tietomurrosta. Tietomurron selvitystyötä on jatkettu kaupungin ja ulkoisten asiantuntijoiden yhteistyönä. Kaupunki järjestää tiedotustilaisuuden 13. toukokuuta kello 14–15 kertoakseen selvitystyön etenemisestä.

Kansliapäällikkö Jukka-Pekka Ujula, digitalisaatiojohtaja Hannu Heikkinen sekä kasvatuksen ja koulutuksen toimialajohtaja Satu Järvenkallas antavat mediatilaisuudessa ajantasaista tietoa tietomurron selvitystyön tuloksista ja vaikutuksista sekä toimintaohjeita kasvatuksen ja koulutuksen toimialan asiakkaille. Lisäksi tilaisuudessa puhuu Liikenne- ja viestintävirasto Traficomin Kyberturvallisuuskeskuksen tietoturva-asiantuntija, Matias Mesiä

Tilaisuus järjestetään Helsingin kaupungintalolla 13. toukokuuta kello 14–15 (Pohjoisesplanadi 11–13, 2. krs, vastaanottohuone). Tilaisuutta voi seurata suorana myös Helsinki-kanavalla.  
 

Median ilmoittautumiset  

Paikalle saapuvia median edustajia pyydetään ilmoittautumaan 13. toukokuuta kello 12 mennessä: uutispäällikkö Laura Itävaara, s-posti: laura.itavaara@hel.fi.

Tietoja julkaisijasta

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki ja Tampere ilmastoyhteistyöhön johtavien matkailuyritysten kanssa24.5.2024 09:38:40 EEST | Tiedote

Helsinkiläiset ja tamperelaiset johtavat matkailuyritykset ovat yhteistyössä Helsingin kaupungin ja Visit Tampereen kanssa lähteneet tavoittelemaan suunnannäyttäjän roolia matkailun ilmastotyössä. Yksitoista yritystä, sisältäen muun muassa Suomen isoimmat hotelliketjut sekä vetovoimaisimmat matkakohteet ovat perustaneet Urban Climate Leaders in Tourism -yhteistyöryhmän. Ryhmän jäsenet ovat sitoutuneet yhteisiin päämääriin ja toimenpiteisiin vauhdittaakseen siirtymää kohti ilmastoneutraalia matkailualaa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye