Akava ry

Mediakutsu: Akavan puheenjohtajavalinta seuraavalle nelivuotiskaudelle

Jaa

Akavan liitot valitsevat liittokokouksessa tiistaina 21.5. Akavan puheenjohtajan kaudelle 2024–28. Kutsumme median edustajia seuraamaan valintaa sekä osallistumaan mediatilaisuuteen liittokokouksen jälkeen.

Akavan liittokokous järjestetään tiistaina 21.5. Akavatalon Valopihalla (Rautatieläisenkatu 6, 00520 Helsinki, sisäänkäynti Kellosilta 7). Median edustajat pääsevät seuramaan Akavan puheenjohtajan valintaa noin kello 14.15.

Liittokokouksen jälkeen puheenjohtaja on tavattavissa mediatilaisuudessa, joka alkaa noin kello 15.

Jos tulet paikan päälle, ilmoittauduthan perjantaihin 17.5. mennessä viestintäjohtaja Jyrki Kemppaiselle (040 559 7196, jyrki.kemppainen@akava.fi).
 
 Mediatilaisuutta voi myös seurata verkkolähetyksen välityksellä.
 
 Seuraa verkkolähetystä tästä linkistä.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Akava on korkeakoulutettujen työmarkkinakeskusjärjestö, johon kuuluu 36 jäsenliittoa. Akavan liittojen jäsenenä on sekä palkansaajia että ammatinharjoittajia ja yrittäjiä, mutta myös opiskelijoita. Akavan liittoihin liitytään suoritetun tutkinnon, asematason tai ammatin perusteella.

akava.fi 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Akava ry

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye