Varsinais-Suomen ELY-keskus

Satamaraiteen sillan liikuntasaumalaitteen korjaustyöt alkavat Naantalissa tiellä E18

Jaa

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Naantalissa E18 tiellä sijaitsevan Satamaraiteen sillan liikuntasaumalaitteen korjaustyöt 14.5.2024. Työt kestävät arviolta 17.5.2024 saakka. Korjaustyöt tehdään ruuhka-aikojen ulkopuolella. Siltapaikalla on korjaustöiden aikana alennettu nopeus 50 km/h ja yksi kaista on liikenteeltä suljettuna. Liikennettä ohjataan liikennevaloilla. Pahoittelemme työn aiheuttamaa haittaa tienkäyttäjille.

Silta.
Satamaraiteen silta Naantalissa.

Satamaraiteen siltaa korjataan, sillä sillan nykyisen liikuntasaumalaitteen kumiprofiili on vaurioitunut. Korjaustyössä vaihdetaan liikuntasaumalaitteeseen uusi kumiprofiili. 

Korjaustyöt alkavat 14.5.2024. Korjaustöiden aikana siltapaikalle asetetaan alennettu nopeus 50 km/h sekä liikenne rajoitetaan yhdelle kaistalle liikennevalo-ohjauksella. Liikuntasaumalaitteen kumiprofiili vaihdetaan myös sillan jalankulku- ja pyöräilyväylän osalta. Korjaustyön suorittamisen ajaksi jalankulku- ja pyöräilyväylää kavennetaan. Korjaustöitä ei suoriteta aamu- tai iltaruuhkan aikaan. Liikenne- ja kaistajärjestelyt puretaan päivittäin työn päätteeksi. Työt valmistuvat kokonaisuudessaan 17.5.2024 mennessä.

Siltapaikka kartalla

Liikennemäärä sillalla on n. 10 000 ajoneuvoa vuorokaudessa.

Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa.

Urakoitsijana hankkeessa toimii Infraroad Oy.

Lisätietoja:                                 

- Varsinais-Suomen ELY-keskus: projektipäällikkö Antti Hirvonen, puh. 0295 022 529

- Infraroad Oy: vastaava työnjohtaja Sakari Salonen, puh. 050 301 2349

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Ammakon sillan korjaustyöt alkavat Salossa E18-moottoritiellä 28.5.202424.5.2024 16:07:46 EEST | Tiedote

Varsinais-Suomen ELY-keskus suorittaa Salossa E18-moottoritiellä sijaitsevan Ammakon sillan liikuntasaumalaitteen korjaustöitä 28.5.-6.6.2024 välisenä aikana. Korjaustöiden aikana siltapaikalle asetetaan alennettu nopeus 60 km/h. Liikennettä joudutaan rajoittamaan aluksi yhdelle kaistalle ajosuunnassa Helsinki - Turku ja liikenne siirretään kokonaan moottoritien toiselle puolelle 3.6. alkaen, jolloin liikenne toimii pelkästään ajosuuntaan Helsinki - Turku suunnassa. Liikennejärjestelyt tulevat aiheuttamaan liikenteen jonoutumista työmatkaliikenteen ruuhkatunteina. Siltapaikan voi myös kiertää mt 110 kautta.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye