Keski-Suomen ELY-keskus

Köhniön sillan parannustyöt jatkuvat tällä viikolla

Jaa

Viime vuonna aloitettu sillan peruskorjaus jatkuu päällystystöillä sekä liikuntasaumojen korjauksilla. Liikennehaittaa aiheutuu viikon 21 loppuun saakka.

Kohde sijaitsee Vesangantiellä Jyväskylän Köhniössä. Sillan alta kulkee valtatie 18, jonka liikenteeseen nyt tehtävillä toimenpiteillä ei ole vaikutusta.

Aikaisin tullut talvi esti viimeisen päällystyskerroksen tekemisen sillalle viime syksynä. Jyrsinnät tehdään torstaina 16.5. ja päällystykset perjantaina 17.5.

Päällystystöiden jälkeen korjataan liikuntasaumat kaista kerrallaan maanantaista 20.5. alkaen. Samalla sillan luiskia kunnostetaan.

Toimenpiteistä aiheutuu jonkin verran haittaa Vesangantien liikenteelle.

Köhniön siltojen korjaus on osa etukäteen suunniteltua siltojenkorjausohjelmaa. Lisätietoa keskisuomalaisista silloista ja muun muassa niiden korjaustarpeista löytyy Keski-Suomen ELY-keskuksen vuosittain päivittämästä Tienpidon ja liikenteen suunnitelmasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Projektipäällikkö
Teemu Saastamoinen
p. 0295 026 761

Keski-Suomen ELY-keskus

Tietoja julkaisijasta

Keski-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Keski-Suomen ELY-keskus

Päijänteen vedenkorkeus on nousemassa lähelle tulvarajaa – kesäkuun alkupuolella saavutetaan tulvahuippu16.5.2024 15:37:16 EEST | Tiedote

Päijänteen vedenkorkeus jatkaa nousuaan kesäkuulle asti ja saavuttaa tulvahuippunsa kesäkuun alkupuolella. Päijänteen osalta vesitilanteen kehittymistä kannattaa seurata ja käydä tarkistamassa tilanne omalla rantakiinteistöllä. Rannalta kannattaa kerätä irtotavarat suojaan sekä tarkistaa laitureiden ja veneiden kiinnitykset. Valtaosa Keski-Suomen järvien vedenkorkeuksista on kuitenkin jo saavuttanut tulvahuipun.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye