Ensimmäiset keynote-puhujat vahvistettu Cyber Security Nordic 2024 -tapahtumaan

Jaa

Cyber Security Nordic (CSN) kokoaa kyberturvallisuuden huippuosaajat Helsingin Messukeskukseen 29.–30. lokakuuta. Ensimmäiset vahvistetut keynote-puhujat ovat Max Schrems, Noyb.eu, Portulans-instituutin johtaja William H. Dutton ja Truesecin Marcus Murray.

CSN 23
CSN 23 Kimmo Brandt

Max Schrems on tunnettu yksityisyyden puolustaja Noyb– European Center for Digital Rights -edustaja ja on CSN:n mielenkiintoisimpien keynote-puhujien joukossa. Schrems on saanut kansainvälistä tunnustusta uraauurtavilla kampanjoillaan Facebookia (Meta) vastaan, paljastaen yksityisyyden loukkauksia, mukaan lukien Euroopan yksityisyyslakeja rikkovat teot. Noyb.eu on myös äskettäin tehnyt valituksen OpenAI:sta Itävallan tietosuojavaltuutetulle ja aikoo haastaa EU:n ja USA:n välisen tietojensiirtojen sopimuksen kolmannen yrityksen.

William H. Dutton on Portulans-instituutin johtaja sekä Oxfordin Internet-instituutin (OII) ja Oxford Martin -koulun luennoitsija Oxfordin yliopistossa, jossa hän tukee Oxfordin Global Centre for Cyber Security Capacity (GCSCC) -keskusta. Hän oli OII:n perustava johtaja, Oxfordin yliopiston ensimmäinen Internet-tutkimuksen professori ja Etelä-Kalifornian yliopiston emeritusprofessori. Hänen uusin kirjansa on "The Fifth Estate: The Power Shift of the Digital Age" (OUP 2023).

Truesecin perustaja Marcus Murray on myös vahvistanut keynote-puheensa Helsingissä. Hänet tunnetaan johtavana esiintyjänä globaaleissa kyberalan tapahtumissa, joissa hän korostaa turvallisuusriskeihin perehtymisen tärkeyttä digitaalisessa maailmassamme.

Lisää keynote-puhujia julkistetaan syksyn aikana tapahtuman strategisten kumppaneiden puolesta ajankohtaisine aiheineen. Kumppaneita ovat: Agendium, Nixu, Trend Micro, HP Finland, Fitsec ja NetNordic.

Cyber Security Nordic 2024: näkökulmia yhdistävä, kriittisiä teemoja tutkiva

"Kiihtyvän kybermaailman keskellä Cyber Security Nordic mahdollistaa dynaamisia keskusteluja ja verkostoitumismahdollisuuksia. Tarjoamme erittäin korkeatasoisen ohjelman ja puhujat kyberturvallisuuden ajankohtaisista aiheista sekä liiketoiminnan että julkishallinnon näkökulmista", sanoo tapahtuman liiketoimintapäällikkö Anssi Rajala Helsingin Messukeskuksesta.

Agendalla on monipuolinen joukko kriittisiä aiheita, mukaan lukien eurooppalaiset aloitteet kohti turvallisempaa digitalisaatiota, tietoturvastrategiat, kyberrikollisuuden kehittyvä maisema ja lainvalvontatoimet, demokratian ja kyberpolitiikan risteymät, strategiat kyberhyökkäyksiä vastaan ja geopoliittiset sekä kyberdiplomatian monimutkaiset dynamiikat.

Tapahtuma on suunnattu kyberturvallisuuden ammattilaisille, liiketoiminnan johdolle ja asiantuntijoille, jotka vastaavat tietoturvasta ja tietotekniikasta. Siinä käsitellään neljää avainaihetta: politiikkaa, taloutta, todellisuutta ja kyberturvallisuuden tulevaisuutta.

Cyber Security Nordic -tapahtuma järjestetään kuudennen kerran Messukeskuksessa Helsingissä 29.–30. lokakuuta 2024.

Cyber Security Nordic -ohjelmaa päivitetään osoitteessa www.cybersecuritynordic.com

Cyber Security Nordic järjestetään yhdessä Finnish Information Security Clusterin (FISC ry.) kanssa Helsingin Messukeskuksessa. Tapahtuman strategisia kumppaneita ovat Agendium, Nixu, Trend Micro, HP Finland, Fitsec ja NetNordic.

Viestintä, Helsinki Expo and Convention Centre, Anu-Eveliina Mattila, puh. +358 50 555 6183, anu-eveliina.mattila@messukeskus.com, #CyberSecurityNordic2024

Kuvia aiemmasta tapahtumasta löytyy osoitteesta http://mediabank.messukeskus.com

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Messukeskus

Muodin kiertotalouskilpailu on avautunut – haussa kiertotalouden periaatteita liiketoiminnassaan noudattavia yrityksiä, tuotteita ja suunnittelijoita6.6.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

I love me -messujen ja Jalotus ry:n yhteistyössä järjestämä Muodin kiertotalouskilpailu on käynnissä. Suomen Messusäätiön tukemassa kilpailussa etsitään toimijoita, jotka kunnioittavat ja hyödyntävät kiertotalouden periaatteita eri näkökulmista. Pohjois-Euroopan johtava hyvinvointitapahtuma I love me järjestetään Helsingin Messukeskuksessa 29.11.–1.12.2024.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye