Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry

Haemme toiminnanjohtajaa

Jaa

Kokkola Industrial Parkissa (KIP) toimii 16 tuotannollista yritystä ja noin 60 palveluyritystä, jotka työllistävät yhteensä 2400 henkilöä. KIP on enemmän kuin pelkkä suurteollisuusalue. Se on ainutlaatuinen teollinen ekosysteemi, jossa osaaminen, infrastruktuuri, teollinen kiertotalous ja synergiat sekä yhteistyö ovat vertaansa vailla. Kehittyvä teollinen ekosysteemi tarvitsee vahvan yhdistävän toimijan. Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys (KIP ry) on tämän ekosysteemin koordinaattori, joka kirittää ja kannustaa KIP-alueen toimijoita vastaamaan yhteisiin haasteisiin, joita teollinen murros sekä kilpailu investoinneista ja osaajista asettaa.

KIP ry on olemassa koko KIP-aluetta ja sen vetovoimaisuutta sekä toimijoiden menestystä varten. Olemalla ennen kaikkea yhteisö, kehitämme yhdessä maailman toimivinta teollista ekosysteemiä.  

Maailman toimivin teollinen ekosysteemi
Maailman toimivin teollinen ekosysteemi KIP

Haemme KIP ry:lle yhteistyötaitoista ja kehitysmyönteistä

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry:n toiminnan johtamisesta ja kehittämisestä yhdistyksen strategian mukaisesti: KIP – yhteistyö tuottaa tulosta.  

Olet avainroolissa toteuttamassa ja rakentamassa yhdistyksen jäsenorganisaatioiden välistä synergiaa. Ohjaat alueen kehittämistä ja KIP-brändin rakentamista suunnitelmallisesti ja yhteistyössä asiantuntijatyöryhmien jäsenten kanssa. Työsi ulottuu myös laajan sidosryhmäyhteistyön ylläpitämiseen ja kehittämiseen, sekä eri vierailujen koordinointiin KIP-alueelle. Tukenasi on aktiivinen ja kehitysmyönteinen hallitus.

Olet taitava tiimipelaaja ja sinulla on kyky johtaa ja innostaa koko verkostoasi kehittymään. Tehtävässä menestymisen edellytyksiä ovat

  • vakuuttavat vuorovaikutus- ja viestintätaidot
  • yhteistyö- ja neuvottelutaidot
  • organisointitaidot sekä ongelmanratkaisu- ja päätöksentekotaidot
  • erinomainen suomen ja englannin kielen taito
  • soveltuva korkeakoulututkinto

Eduksesi katsotaan teollisuuden yleisten käytäntöjen ja verkostojen tunteminen ml. turvallisuus, terveys, ympäristö ja energia sekä yhteiskuntavastuu. Kokemus yhdistystoiminnasta helpottaa työhösi perehtymistä.

Tarjoamme sinulle monien mahdollisuuksien tehtäväkokonaisuuden suurteollisuusalueen  sekä eri sidosryhmien monialaisten osaajien kanssa. Palkka ja edut ovat kilpailukykyiset. Tehtävässä sinulle aukeaa ainutlaatuiset mahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen.

Lisätiedot

Lisätietoja tehtävästä antaa Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry:n hallituksen puheenjohtaja Tarja Halonen puh. 040 586 0188 ja hallituksen varapuheenjohtaja Kim Ventin puh. 040 585 4907. Huomioithan, että haastattelut alkavat jo hakuaikana. Lisätietoja suurteollisuusalueesta myös osoitteesta: kip.fi

Hakemukset

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 30.5.2024 mennessä ositteeseen: tarja.halonen@boliden.com

Avainsanat

Kuvat

Maailman toimivin teollinen ekosysteemi
Maailman toimivin teollinen ekosysteemi
Lataa

Linkit

Kokkola Industrial Park (KIP) on Pohjois-Euroopan suurin teollinen ekosysteemi. Kokkolan suurteollisuusalueella sijaitsee 16 tuotannollista toimijaa sekä 60 palveluyritystä. Suurteollisuusalueen välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös Kokkolan Satama, josta on ensiluokkaiset yhteydet maailmalle.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kokkolan Suurteollisuusalueyhdistys ry

KIP:N ALUEEN YMPÄRISTÖASIOIDEN AJANKOHTAISSEMINAARI - KEHITTYVÄ & KASVAVA KIP9.6.2023 17:29:10 EEST | Tiedote

Perjantaina 9.6.2023 järjestettiin Villa Elbassa perinteinen KIP Ympäristöpäivä, nyt jo 19. ker-taa. KIP Ympäristöpäivä on Kokkola Industrial Park -suurteollisuusalueen ympäristöasioiden ajankohtaisseminaari. Päivä kokoaa yhteen KIP:n alueen toimijoita kuin myös ympäristövi-ranomaisia ja muita sidosryhmiä. Vuosittaisen seminaarin järjestää Kokkolan Suurteolli-suusalueyhdistyksen KIP Ympäristötyöryhmä.

KIP:N ALUEEN YMPÄRISTÖASIOIDEN AJANKOHTAISSEMINAARI: KIP YMPÄRISTÖPÄIVÄ19.5.2022 14:37:16 EEST | Tiedote

KIP Ympäristöpäivä on perinteinen, nyt jo 18. kertaa järjestettävä, KIP:n alueen ympäristöasioiden ajankohtaisseminaari. KIP Ympäristöpäivän anti on hyvin monipuolinen. Seminaarissa käsitellään tänä vuonna luonnonmonimuotoisuutta sekä energiamurrosta ja sen tuomia haasteita ja mahdollisuuksia. Päivä kokoaa yhteen KIP:n alueen toimijoita kuin myös ympäristöviranomaisia ja muita sidosryhmiä.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye