Kymenlaakson hyvinvointialue

Elimäen, Jaalan ja Miehikkälän terveysasemat pysyvät suljettuna 31.7.2024 asti

Jaa

Toiminta kolmella terveysasemalla keskeytettiin väliaikaisesti huhtikuun lopussa henkilöstöpulan vuoksi.

Terveysasemien vastaanotot Elimäellä, Jaalassa ja Miehikkälässä pysyvät suljettuna 31.7.2024 asti. Terveysasemat ovat olleet suljettuna 29.4.2024 alkaen, ja alun perin sulkujen tuli päättyä 2.6.2024. Sulkuja kuitenkin joudutaan pidentämään heinäkuun loppuun asti edelleen jatkuvan henkilöstöpulan takia.

Elimäen, Jaalan ja Miehikkälän terveysasemilla ei ole 31.7.2024 asti hoitajan, lääkärin, fysioterapeutin tai laboratorion vastaanottoa. Lisäksi Miehikkälän diabeteshoitotarvikkeiden jakelu on siirretty väliaikaisesti Virolahden terveysasemalle.

Jo ajan varanneisiin henkilöihin ollaan erikseen yhteydessä soittamalla tai tekstiviestillä, mikäli varattu aika joudutaan sulun vuoksi siirtämään toiselle terveysasemalle tai myöhempään ajankohtaan.

Yhteyshenkilöt

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Palveluverkon käsittely on siirtynyt itseoikaisun vuoksi syksyyn5.6.2024 10:02:37 EEST | Tiedote

Kymenlaakson hyvinvointialueen fyysiseen palveluverkkoon liittyviä muutoksia on valmisteltu pitkään. Terveysasemia koskevia päätöksiä oli alun perin tarkoitus käsitellä aluehallituksen kokouksessa 11.6.2024. Aluehallitus kuitenkin päätti 21.5.2024 itseoikaista tekemiään päätöksiä liittyen palvelurakenteeseen ja palveluverkkoon. Tämän vuoksi näiden asioiden käsittely siirtyy syksyyn.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye