Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Varhan sote-palveluiden alueellisista sijainneista käydään poliittiset neuvottelut

Jaa

Varsinais-Suomen hyvinvointialueen järjestämisjaosto piti tänään 15.5.2024 kokouksen, jossa käsiteltiin Varhan palveluverkkoa ja muun muassa sosiaali- ja terveyskeskusten alueellista sijaintia.

Kaksi violettia graafista elementtiä, jotka näyttävät sydämiltä tai V-kirjaimilta tummaa taustaa vasten. Oikeassa ylänurkassa on Varhan logo.

Sote-keskusten ja sote-asemien alueellisesta sijainnista päättää lopulta aluevaltuusto.

Järjestämisjaosto teki esityksen sote-keskusten ja sote-asemien alueellisesta sijainnista aluehallitukselle ja edelleen aluevaltuustolle päätettäväksi.

Järjestämisjaosto päätti samassa yhteydessä, että ennen asian käsittelyä aluehallituksessa käydään poliittiset neuvottelut, joiden perusteella mahdolliset muutokset viranhaltijaesitykseen tuodaan aluehallituksen päätettäväksi.

Uusimmat tiedot Varhan palveluverkkouudistuksesta löytyvät keskitetysti: www.varha.fi/palveluverkko

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Varsinais-Suomen hyvinvointialue

"Turvaamme, parannamme, pelastamme – hyvinvointia yhdessä, joka päivä."
Varsinais-Suomen hyvinvointialue järjestää varsinaissuomalaisten sote- ja pelastuspalvelut. Verkkopalvelumme: varha.fi

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen hyvinvointialue, Varha

Varhas välfärdsområdesfullmäktige godkände det framtida nätet av verksamhetsställen12.6.2024 22:14:52 EEST | Tiedote

Välfärdsområdesfullmäktige i Egentliga Finlands välfärdsområde (Varha) godkände vid vårens sista sammanträde välfärdsområdesstyrelsens förslag om nätet av verksamhetsställen. Inom Varhas område kommer det i fortsättningen att finnas sju social- och hälsocentraler och 16 social- och hälsostationer. Fullmäktige godkände också bokslutet för räkenskapsperioden 2023 och den ändrade investeringsplanen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye