Aviador Kustannus

Kiltin tytön rakkaus – päätöksiä ja ulkopuolisuuden tunnetta

Jaa

Aikaisemmin kolme runokokoelmaa julkaisseen Hanna Stormin esikoisromaani esittelee milleniaaleille tutun maailman, loputtoman päätösten viidakon, jossa korkea koulutus ja laaja sosiaalinen verkosto ei välttämättä takaa mitään.

Kansi: Jutta Kivilompolo
Kansi: Jutta Kivilompolo

Hanna Stormin romaani Kiltin tytön rakkaus on julkaistu Aviadorin kustantamana.

Kiltin tytön rakkaus on fragmentaarinen ja runollinen romaani päätöksenteon vaikeudesta ja ulkopuolisuuden tunteesta. Se on kuvaus ystävyydestä, rakkaudesta, seksistä ja lapsen kaipuusta.

Nimettömäksi jäävä nainen yrittää saada otteen hahmottomalta tuntuvasta tulevaisuudesta. Nuoruus on hyvästeltävä, lopullisesti. On päätettävä, haluaako lapsen – yksin. Ihmiset ympärillä tuntuvat tekevän isoja ratkaisuja käsittämättömän nopeasti. Nykyhetki ja menneisyys ovat yhtä aikaa läsnä, ja erilaiset asiat arjen pienistä havainnoista sydänsuruihin kuvataan yhtä lailla merkityksellisinä.

Teos luonnostelee milleniaalien ikäluokalle tutun maailman, jossa korkea koulutus,  moninaisen ihmissuhdeverkoston luominen sekä sinnikäs elämänsuunnan etsiminen eivät takaa mitään. Lopulta jokaisen on päätettävä itse, mitä elämällään tekee.

Hanna Storm (s. 1985) on Turussa asuva runoilija, joka on tarkastellut taiteessaan ulkopuolisuutta, yksinäisyyttä ja valintojen tekemistä. Häneltä on aikaisemmin julkaistu runokokoelmat kutsun itseni kylään (2018), Kanootin säilyttämisestä talven yli (2020) ja Silittäisinkö häntä vähän (2023). Kirjoittamisen lisäksi Storm esiintyy aktiivisesti. Koulutukseltaan Storm on kirjallisuustieteen tohtori. Kiltin tytön rakkaus on hänen ensimmäinen romaaninsa.

STORM, HANNA : Kiltin tytön rakkaus
375 sivua
Sidottu, kovakantinen
ISBN 9789523812345
Ilmestymisaika: Toukokuu 2024

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt voi lähettää osoitteeseen tilaukset@aviador.fi. Haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista pyydämme esittämään Aviadorin tiedottaja Miksu Väkiparralle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Kansi: Jutta Kivilompolo
Kansi: Jutta Kivilompolo
Lataa
Hanna Stormin kuva © Anni Haunia
Hanna Stormin kuva © Anni Haunia
Lataa

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Aviador Kustannus
Suotie 15
05200 RAJAMÄKI

http://www.aviador.fi

Aviador Kustannus on kotimainen kustantamo, joka julkaisee kauno- ja tietokirjallisuutta. Valikoimiimme kuuluvat niin klassikot kuin nykykirjallisuuskin, musiikkikirjat sekä käännökset vähän huomioiduilta kielialueilta – kotimaista laatuproosaa ja runoutta unohtamatta.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Aviador Kustannus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye