Uudenmaan ELY-keskus

Satu Niemelä Uudenmaan ELY-keskuksen viestintäpäälliköksi

Jaa

Uudenmaan ELY-keskuksen viestintäpäälliköksi on nimitetty filosofian maisteri Satu Niemelä. Hän aloittaa tehtävässä 15.5.2024.

Satu Niemelä johtaa Uudenmaan ELY-keskuksen viestintää vastaten sisäisen ja ulkoisen viestinnän suunnittelusta, koordinoinnista, kehittämisestä ja toteuttamisesta. Hän johtaa viestintätiimiä. Niemelä on Uudenmaan ELY-keskuksen johtoryhmän, strategiatiimin sekä valmius- ja turvallisuustiimin jäsen. Hän osallistuu myös aktiivisesti ELY-keskusten viestinnän valtakunnallisiin verkostoihin ja kehittämistyöhön.

Satu Niemelällä on yli 15 vuoden kokemus vaativista viestintätehtävistä. Hän on aiemmin työskennellyt Fortumin Oyj:n konserniviestinnässä ja Suomenlinnan hoitokunnan viestintäpäällikkönä. Ennen nimitystään Uudenmaan ELY-keskuksen viestintäpäälliköksi hän työskenteli viestintä- ja markkinointijohtajana EastCham Finlandissa. Hänellä on myös vahvaa kokemusta Team Finland -yhteistyöstä ja vienninedistämisestä sekä strategia-, kriisi- ja muutosviestinnästä.

- Uudenmaan ELY-keskuksen toimintakenttä on laaja ja monialainen. On hienoa päästä osaksi työyhteisöä/tiimiä, jossa on eri alojen Suomen parhaita asiantuntijoita. Uskon, että yhdessä kehittäen pääsemme toteuttamaan ja viestimään ELY-keskuksen strategian mukaisia kokonaisuuksia. Tulossa olevat säästöt ja muutokset haastavat meitä myös kohdentamaan viestimme oikein ja oikea-aikaisesti, Satu Niemelä sanoo.

- Asiakkuuksien hoitaminen, työ sidosryhmien kanssa ja oman henkilöstön johtaminen ovat kaikki oleelliselta osaltaan viestintää. Siksi viestintäpäällikön työ johdon ja asiantuntijoiden tukena ja rinnalla on tärkeää, ja yksi ELY-keskuksen avainrooleista. Olen iloinen ja ylpeä kun saamme Sadun mukaan työyhteisöömme. Hänen kokemukselleen ja taidoilleen on varmasti käyttöä muuttuvassa toimintaympäristössä, sanoo Uudenmaan ELY-keskuksen Johdon tuki -yksikön päällikkö Jaakko Pesola.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Uudenmaan ELY-keskus, viestintäpäällikkö Satu Niemelä, satu.niemela(at)ely-keskus.fi, puh. +358 295 021 159
Uudenmaan ELY-keskus, Johdon tuki -yksikön päällikkö Jaakko Pesola, jaakko.pesola(at)ely-keskus.fi, puh. +358 43 8259 427

Tietoja julkaisijasta

ELY-keskukset ovat valtion viranomaisia, jotka edistävät alueellista kehittämistä hoitamalla valtionhallinnon toimeenpano- ja kehittämistehtäviä alueilla. ELY-keskukset hoitavat elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. ELY-keskukset kehittävät ja tukevat taloudellista, sosiaalista ja ekologisesti kestävää hyvinvointia.

Logo.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Uudenmaan ELY-keskus

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye