Stark avaa jo viidennen ympäri vuorokauden palvelevan yksikön – NONSTOP 24/7 Helsingin Suutarilaan

Jaa

Stark kasvattaa ympäri vuorokauden palvelevien toimipisteiden verkostoa viiteen. Viides NONSTOP 24/7 -toimipiste aukeaa Helsingin Suutarilassa.

”Nostamme palvelutasoa pääkaupunkiseudun rakentajille avaamalla tänne toisen ympäri vuorokauden palvelevan toimipisteen. Helsingin Konala ja Suutarila muodostavat yhdessä erinomaisen verkoston liikenteelliseen keskiöön Kehä I:llä ja Kehä III:lla. Rakennustarvikkeissa ja niihin liittyvissä logistisissa palveluissa pitää pystyä palvelemaan kaikkina aikoina ja täsmällisesti työmaiden aikataulujen mukaan, jotta asiakkaittemme projektit etenevät suunnitellusti ja rakentamisen prosessi toimii tehokkaasti ja aikataulussa”, Stark Suomen toimitusjohtaja Harri Päiväniemi kertoo.

Alaa uudistavaa palvelua

Vuoden 2020 alusta Stark on rakentanut NONSTOP-toimipisteiden verkostoa, ja tällä hetkellä niitä on Helsingin Konalan ja Suutarilan lisäksi myös Tampereella, Turussa ja Oulussa.

”Ajat ovat rakennusalalla kolkot, mutta rakentaminen ei Suomesta lopu. Me jatkamme investointejamme sekä verkostoomme että toimialaa uudistaviin konsepteihin. Haluamme tarjota vahvinta mahdollista palvelua kaikissa isoissa kasvukeskuksissa”, Päiväniemi toteaa.

Päiväniemi kertoo ympärivuorokautisen toiminnan sujuvoittavan asiakkaan palvelua myös päivällä.

”Yöllä hoidetaan asiakaspalvelun lisäksi erilaisia taustatehtäviä, kuten ennakkokeräystä, hyllytystä, tavaran vastaanottoa ja lastausta. Asiakkaan rakennustarvikkeet ovat heti aamulla nouto- tai toimitusvalmiina, mikä mahdollistaa rakentajalle paremman ajankäytön ja sujuvan, keskeytyksettömän etenemisen omassa projektissaan”, Päiväniemi jatkaa.

Stark Helsinki Suutarila palvelee asiakkaita vuorokauden ympäri kaikkina päivinä perjantaista 17. toukokuuta lähtien.

Yhteydenotot ja lisätietoja:

Harri Päiväniemi, toimitusjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 040 643 1800

Satu Otala, viestintäjohtaja, Stark Suomi Oy, puh. 044 475 7483, satu.otala@stark-suomi.fi

Tietoja julkaisijasta

STARK - reilusti rakentajan asialla
Olemme jokaisen rakentajan reilu ja luotettava kumppani, joka tekee työtään intohimolla ja tinkimättömällä ammattiylpeydellä. Meitä 
starklaisia on noin 1 000 ympäri Suomen, ja valtakunnallinen 27 myymälän verkostomme, jakelukeskuksemme sekä verkkokauppamme palvelevat ajasta ja paikasta riippumatta. Stark on osa Pohjois-Euroopan suurinta rakennustarvikeyritystä STARK Groupia.

Verkkokauppa: www.stark-suomi.fi/ 

Yhtiösivut: yritys.stark-suomi.fi/

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Stark Suomi Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye