Atena

True Crimea suoraan Britannian kaikkien aikojen merkittävimmältä rikospaikkatutkijalta

Jaa

Ray Fysh on Britannian kaikkien aikojen merkittävin rikospaikkatutkija ja alan tutkimuksen kehittäjä. Matalat haudat –uutuuskirjassaan hän sukeltaa uransa hätkähdyttävimpiin murhatapauksiin ja avaa, kuinka tekijöitä jäljitettiin.

Ray Fysh on uransa aikana on osallistunut maansa tunnetuimpiin rikostutkintoihin. Matalat haudat -uutuuskirjassaan hän vie lukijan mukanaan suoraan rikospaikoille ja ratkaisemaan maailmanlaajuisesti tunnettuja tapauksia entisen KGB:n agentin Aleksandr Litvinenkon myrkytyksestä Lontoon tuhoisiin pommi-iskuihin ja raakaan rituaalimurhaan. 

Hätkähdyttävä kirja valottaa myös teknistä tutkintaa ja sen kehitystä. 1990- ja 2000-luvulla Fysh tiimeineen kehitti edistyksellisiä tutkimusmenetelmiä ja on sittemmin selvittänyt tapauksia, jotka olivat pitkään pimeinä.  

Jokaiselle rikospaikalle jää jäljet, ja rikospaikka voi kertoa murhatapauksesta lähes kaiken. Ray Fysh kirjoittaa hyytävistä tapauksista kriittisesti tarinankertojan vimmalla – sormenjälkiä, verinäytteitä ja luunsirpaleita säästelemättä. 

Matalat haudat. Rankimmat tapaukseni rikospaikkatutkijana ilmestyy painettuna, e-kirjana sekä Simo Häklin lukemana äänikirjana. Kirjan on suomentanut Ari Väntänen. Teos on arvostelu- ja käsittelyvapaa 23.5. 

Arvostelukappaleet ja pdf-vedokset: adele.couavoux@otava.fi  

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Tietoja julkaisijasta

Atena on osa Otava-konsernia. 

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Atena

Axa Fahler sukeltaa isänsä, isoisänsä ja isoisoisänsä jäljille poikkeuksellisessa sukutarinassa, jossa kaapista paljastuu luuranko toisensa jälkeen23.5.2024 08:22:00 EEST | Tiedote

Juuri ennen kuin Axa Fahlerin isä kuoli Närpiön terveyskeskuksessa elokuussa 2010, hän kertoi pojalleen vielä viimeisen valheensa. Axa oli halveksunut isäänsä, patologista valehtelijaa, suurimman osan elämästään. Kun Axa vuosia myöhemmin päätti sukeltaa sukunsa juurille, totuus paljastui valheitakin ihmeellisemmäksi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye