Varsinais-Suomen ELY-keskus

Valtatien 1 Isokylän tunneli Salossa suljetaan huoltotyön takia 16.-17.5.2024 illan ja yön ajaksi

Jaa

Salossa Isokylän tunnelissa tehdään ilta- ja yötyönä molempien tunneliputkien huoltotöitä torstai-illan 16.5. klo 18 ja perjantaiaamun 17.5. klo 6 välisenä aikana. Työ- ja liikenneturvallisuuden varmistamiseksi tunneli suljetaan liikenteeltä huoltotyön ajaksi. Valtatien 1 liikenne ohjataan huoltotyön ajaksi maastoon viitoitetulle varareitille.

Varareitti maanteita 224, 110 ja 52 pitkin kartalla.
Isokylän tunnelin varareitti käyttäen maanteitä 224 – 110 – 52.

Valtatie 1 suljetaan liikenteeltä töiden ajaksi Märynummen (numero 13) ja Pappilan (numero 15) eritasoliittymien välillä. Liikenne ohjataan maastoon viitoitetulle varareitille käyttäen maanteitä 224 – 110 – 52. Varareitin pituus on 13 kilometriä. 

Liikenteenohjausyhtiö Fintraffic Tie Oy huoltaa, uusii ja koekäyttää tunnelin teknisiä järjestelmiä. Maanteiden hoidon urakoitsija YIT Road Oy tekee tunnelin kevätpesun, jonka yhteydessä tehdään tunnelin vuositarkastus yhdessä Varsinais-Suomen ELY-keskuksen kanssa. Tunnelin teknisten järjestelmien toimivuus varmistetaan säännöllisillä huoltotöillä. Liikenteelle ja tunnelin teknisille laitteille pölystä koituvaa haittaa vähennetään pesemällä tunneli kahdesti vuodessa.

Pahoittelemme työn aiheuttamaa haittaa tienkäyttäjille.

Yhteyshenkilö:

Varsinais-Suomen ELY-keskus, projektipäällikkö Veli-Pekka Pelttari, p. 0295 022 821

Avainsanat

Tietoja julkaisijasta

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus on valtion viranomainen, joka edistää alueellista kehittämistä hoitamalla elinkeinoihin, työvoimaan, osaamiseen sekä liikenteeseen ja infrastruktuuriin että ympäristöön ja luonnonvaroihin liittyviä tehtäviä. Teemme työtämme Varsinais-Suomen lisäksi Satakunnan alueella liikenne- ja ympäristöasioissa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Varsinais-Suomen ELY-keskus

Hailuodon päälautta Merisilta palaa liikenteeseen juhannuksen jälkeisen viikon (vk 26) kuluessa19.6.2024 15:06:31 EEST | Tiedote

Hailuodossa on liikennöity varalautta Meriluodon ja lisälautta Replotin voimin päälautta Merisillan rikkoontumisen johdosta. Päälautta Merisillan korjaus on edennyt suunnitellusti ja alus palaa liikenteeseen juhannuksen jälkeisen viikon (vk 26) kuluessa. Merisillan palattua liikenteeseen huolletaan varalautta Meriluotoa noin viikon ajan liikenteen varmuuden parantamiseksi.

Kuusiston kartanon rakennuksista ja ympäristöstä sekä Kuusiston linnanraunioiden vahtituvasta tehty uusi rakennussuojelupäätös19.6.2024 09:00:00 EEST | Tiedote

Varsinais-Suomen elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus (ELY-keskus) määrännyt 12.6.2024 tekemällään päätöksellä Kuusiston kartanon rakennukset (päärakennus, liiteri ja vilja-aitta) ja ympäristön sekä Kuusiston linnanraunioiden vahtituvan suojeltaviksi rakennusperinnön suojelemisesta annetun lain (498/2010) nojalla.

Tammiaisten sillan pintarakenteet uusitaan Loimaalla maantiellä 12727, liikenne ohjataan kiertotielle18.6.2024 10:06:24 EEST | Tiedote

Varsinais-Suomen ELY-keskus aloittaa Loimaalla maantiellä 12727 (Tammiaistentie) sijaitsevan Tammiaisten sillan pintarakenteiden uusimistyöt heinäkuun alussa. Liikenne sillalla joudutaan katkaisemaan pintarakennetöiden ajaksi ja liikenne ohjataan 19 kilometrin pituiselle kiertotielle 1.7.–11.8.2024 välisenä aikana. Jalankululle ei pystytä järjestämään väliaikaista kulkuyhteyttä siltapaikan läpi.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye