Veikkaus Oy

MM-lätkä: Porukkapelaajille kaksi 45 000 euron voittoa Monivedosta

Jaa

Käynnissä olevien jääkiekon MM-kisojen suurimmat vedonlyöntivoitot laukesivat keskiviikon Monivedosta. Kaksi eri nettiporukkaa pääsivät jakamaan 45 000 euron potit.

Jääkiekon MM-kisojen keskiviikon Monivedossa kohteina olivat Tšekki - Tanska ja Saksa - Latvia. Kisaisäntä Tšekki voitti Tanskan lukemin 7-4. Saksa otti Latviasta murskavoiton maalein 8-1.

Monivedossa oli 20 000 euron bonus ja Moniveto 10:n kerroin oli 226 470.

Yllättävät lukemat osuivat oikein vihtiläisen nettipelaajan ja vantaalaisen nettipelaajan Moniveto-systeemeihin. Vihtiläinen oli jakanut pelinsä 30 osuuden porukkapeliksi ja vantaalainen 15 osuuden porukkapeliksi. Molempien pelaajien porukat olivat myynissä veikkaus.fi:n porukkapeleissä.

Vihtiläisen porukkapelistä osuuden ostaneet nettipelaajat voittivat osuudellaan 1 509 euroa ja vantaalaisen porukkapelistä osuuden ostaneet nettipelaajat osuudellaan 3 019 euroa.

Osuuksien ostaneita onnekkaita Moniveto-voittajia löytyi siis eri puolelta Suomea. Porukkapeleihin osuneet 45 294 euron voitot ovat suurimmat yksittäiset potit, joita on tähän mennessä voitettu käynnissä olevista jääkiekon MM-kisoista.

Tänään Supermoniveto 3:ssa on 30 000 euron bonus. Suomen Leijonat kohtaa Itävallan, joka esitti viime ottelussaan uskomattoman nousun ja venytti ottelun Kanadaa vastaan jatkoajalle. Suomen matsin lisäksi kohteena ovat Kazakstan - Ruotsi, Kanada - Norja ja USA - Ranska.

Suomen ottelu alkaa klo 17.20. Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut ovat Veikkauksen vedonlyönnin kohteina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye