Helsingin Kaupunkitilat Oy

Teurastamon kesä: keikkoja, tanssia, juhlia ja rentoa tunnelmaa

Jaa

Teurastamo on rouhea kaupunki- ja ruokakulttuurin keskus Helsingin Kalasatamassa. Entisessä teurastuslaitoksessa toimii nykyään kiinnostavia ravintoloita, sekä ainutlaatuista pientuotantoa: jäätelötehdas, leipomo, tislaamo, kahvipaahtimo, taidegalleria ja kauppoja. Alueen sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia.

Teurastamon sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia.
Teurastamon sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia. Kuva: Beatrice Bucht

– Tavoitteena on, että entistäkin useampi helsinkiläinen löytäisi Teurastamon omaksi olohuoneekseen. Tänne voi tulla oleskelemaan, pelailemaan tai vaikkapa grillailemaan perheen tai ystäväporukan kanssa. Ohjelmaa ja tekemistä on tarjolla kaiken ikäisille, kertoo Helsingin Kaupunkitilat Oy:n toimitusjohtaja Peggy Bauer.

Aina keskiviikkoisin Teurastamon lavalle nousee keikalle jokin kiinnostava artisti tai bändi. Torstaisin harjoitellaan paritansseja Tanssiteatteri Tsuumin johdolla. Perjantaisin DJ:t tuovat musiikilla tunnelmaa eri puolille Teurastamoa. Lisäksi Teurastamon pihalla järjestetään yksittäisiä tapahtumia pitkin kesää, kuten Skidit Discoja, Teurastamo Jazz, Taiteiden yö jne.

Teurastamon kesän ohjelma tuotetaan tänä vuonna hieman uudenlaisella tuotantomallilla, ja kokonaisuudesta vastaa Virpi Kurkihovi ja Experiencing Oy.

– On ollut mahtavaa päästä tutustumaan Teurastamon historiaan, sen aktiivisiin toimijoihin ja yhteisölliseen tekemiseen. Teurastamo on mielenkiintoinen, hyvällä tavalla outo ja ihana. Siinä on potentiaalia kasvaa kansainvälisestikin tunnetuksi kaupunkilaisen elämän keskukseksi. Kesän ohjelma on monipuolinen ja täynnä erilaisia tunnelmia, iloitsee Kurkihovi.

Teurastamon kesän ohjelmallisuudet käynnistää Kevätjuhla, joka pidetään lauantaina 25.5. Mukana elämyksellisessä kattauksessa ovat mm. artisti Pesso, DJ Fiona Timantti, kukkatyöpaja, Meri Milashin kuratoima second hand -tori ja Sami Tallbergin vastustamattomat villiyrttiluennot – sekä tietysti alueen täydeltä kesäherkkuja ja hyvää fiilistä.

Tutustu Teurastamon Kevätjuhlan tarkempaan ohjelmaan: teurastamo.com

*****

Teurastamon keskiviikkokeikat – vapaa pääsy!

ELIAS GOULD (ke 5.6.2024)
ADI & ROBIN (ke 12.6.2024)
SENYA (ke 19.6.2024)
HASSAN MAIKAL (ke 26.6.2024)
REBEKKA HOLI (ke 3.7.2024)
ELSA BROTHERUS (ke 10.7.2024)
YEBOYAH (ke 17.7.2024)
MARY ANN HAWKINS (ke 24.7.2024)
F (ke 31.7.2024)
PEKKA NISU (ke 7.8.2024)
GOOD BOYS (ke 14.8.2024)

Kaupunkitanssit Teurastamolla – maksutonta paritanssiopetusta torstaisin klo 17.30-18.15

13.6. foksi
20.6. tango
27.6. samba
4.7. valssi
11.7. humppa
18.7.  jenkka
25.7. bugg 
1.8. cha cha
8.8. salsa 
15.8. fusku


Lisätiedot Teurastamon kesän tapahtumista:

Virpi Kurkihovi, Experiencing, +358445658281, virpi@experiencingevents.com

Avainsanat

Kuvat

Teurastamon sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia.
Teurastamon sydän on tunnelmallinen ja kaikille kaupunkilaisille avoin piha, jossa on tarjolla tänä kesänä monipuolinen kattaus pääsääntöisesti ilmaisia tapahtumia.
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Helsingin Kaupunkitilat Oy (ent. Helsingin Leijona Oy ja Tukkutori) on Helsingin kaupungin kokonaan omistama yhtiö, jonka toimialana on vuokraamiensa tilojen ja alueiden kehittäminen. Yhtiön tehtävänä on kasvattaa Helsingin profiilia vetovoimaisemmaksi ja kilpailukykyisemmäksi kehittämällä mm. Helsingin kaupunki- ja ruokakulttuuria ja tori- ja kauppahallitoimintaa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin Kaupunkitilat Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye