Kasvu Open

Kasvu Open mukana Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa 4.6.2024 Helsingissä - Tule tapaamaan toimitusjohtaja Jaana Seppälä

Jaa

Kasvu Open on mukana Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa  4.6.2024 Alma-talolla Helsingissä. Tapahtumassa Kauppalehti palkitsee Suomen kovimmat kasvuyritykset maakunnittain.

Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä 2022.
Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä johtaa keskustelua liiketoiminnan skaalautuvuudesta Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa 4.6.2024 Helsingissä. /Kasvu Open

Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa yleisö pääsee kuulemaan menestystarinoita ja oppeja kasvua saavuttaneilta yrityksiltä sekä alan asiantuntijoilta. Tapahtumassa mukana ovat muun muassa teollisuusneuvos Lauri Ratia ja Lapland Hotelsin toimitusjohtaja Ari Vuorentausta.

Tapahtumassa Kasvu Openin toimitusjohtaja Jaana Seppälä johtaa “Miten skaalata liiketoimintaa voimakkaassa kasvussa?” -keskustelua. Keskustelemassa ovat Howspacen toimitusjohtaja Ilkka Mäkitalo ja QuietOnin toimitusjohtaja Katja Siberg.

Howspace on digitaalinen alusta organisaatioiden muutos- ja kehittämisprosesseihin. Howspace on Kasvu Openin kehitysyhteistyökumppani.

 QuietOn valittiin vuonna 2023 SUPERFINNS-ohjelman lupaavimmaksi yritykseksi. Yrityksen innovaatio on markkinoiden pienin vastamelukuuloke.

Tapahtuma on suunnattu kasvuyritysten päättäjille. Katso tapahtuman ohjelma tästä.

Kasvu Openin toimitusjohtaja on tavattavissa haastatteluja varten päivän aikana tai sovitusti erillisenä ajankohtana. Ota yhteyttä ja sovi tapaaminen! 

LISÄTIEDOT

Jaana Seppälä
toimitusjohtaja, Kasvu Open
050 304 6794
jaana.seppala@kasvuopen.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kasvu Open

SUPERFINNS 2024 -voittaja QOCO Systems oli piilossa oleva helmi11.6.2024 10:48:10 EEST | Artikkeli

Lentokonehuoltoon liittyviä prosesseja digitalisoiva QOCO Systems vastasi täsmällisesti SUPERFINNS-ohjelman voittajan kriteereihin. Yrityksellä on selkeä ja skaalautuva bisnesmalli, markkinapotentiaalia, kunnianhimoinen ja osaava tiimi sekä rohkeutta ajatella isosti. – QOCO Systemsissä erityisen hienoa oli hyvä ja valmis tuote, joka on ison menestystarinan kynnyksellä, sanoo Nordea Startup & Growth -kasvuyrityspankin johtaja ja tuomariston puheenjohtaja Vesa Riihimäki.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye