SDP EDUSKUNTA

Rami Lindström Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmän pääsihteeriksi

Jaa

Sosialidemokraattisen eduskuntaryhmä on valinnut uudeksi pääsihteerikseen oikeustieteen maisteri ja tradenomi (YAMK) Rami Lindströmin.

Kuva: Jaakko Lukumaa
Kuva: Jaakko Lukumaa

Vantaalla asuva Lindström, 38, siirtyy eduskuntaryhmään SAK:n työmarkkinapäällikön tehtävästä. Tätä ennen Lindström työskenteli kolmen vuoden ajan eduskuntaryhmän oikeus- ja kv-yksikön päällikkönä.

- Odotan innolla paluuta eduskuntaryhmän palvelukseen. Eduskunta on ainutlaatuinen työyhteisö, jossa pääsee tekemään tärkeää työtä demokratian eteen osana huippuammattilaisten joukkoa. Kiitän sosialidemokraattista eduskuntaryhmää luottamuksesta ja valinnasta tehtävään.

Lindström aloittaa tehtävässään 12.8.2024.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta SDP EDUSKUNTA

SDP:n Kimmo Kiljunen: Orpon hallitus jatkaa kansalaisyhteiskunnan heikentämistä – nyt hampaissa on rauhantyö ja naisten oikeudet25.5.2024 09:35:57 EEST | Tiedote

Vuoden pystyssä ollut Orpon hallitus on ehtinyt lyhyessä ajassa murentaa kansalaisyhteiskunnan perustuksia. Ideologinen heikentäminen on ilmeistä. Valtion budjettileikkaukset osuivat viimeisimpänä sosiaali- ja terveysalan järjestöihin, jotka tekevät merkittävää arjen työtä vaikeuksissa olevien ihmisten kanssa. Tällä viikolla ilmoitettiin, että ulkoministeriön valtionavut kansalaisjärjestöille tulevat leikkaantumaan käytännössä kokonaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye