Veikkaus Oy

Itävalta löi Leijonat: Pitkävedossa MM-kisojen suurin toteutunut kerroin ja 300 000 euron voitot Veikkauksen asiakkaille

Jaa

Jääkiekon MM-kisoissa nähtiin torstai-iltana suuri yllätys. Itävalta kaatoi Leijonat viimeisen sekunnin maalilla, jonka myötä Veikkauksen asiakkaat voittivat Pitkävedosta ja live-vedosta lähes 300 000 euron voitot.

Itävallan suora voitto varsinaisella peliajalla antoi kertoimen 17. Se on suurin toteutunut MM-kisojen kerroin Veikkauksen Pitkävedossa. Ilman Itävallan juuri ja juuri ennen päätössummerin sointia tullutta maalia ottelu olisi venynyt jatkoajalle ja kyseessä olisi ollut tasapeli.

Nyt ottelu päättyi Itävallan voittoon maalein Suomi 2 - Itävalta 3.

- Itävallan puolesta vetoa lyöneet asiakkaamme voittivat juuri Itävallan viimeisen hetken maalin ansiosta Pitkävedosta ja live-vedosta yhteensä lähes 300 000 euroa. Eli toisinpäin käännettynä maali maksoi Veikkaukselle lähes 300 000 euroa, Veikkauksen seniorianalyytikko Teemu Eirtovaara kertoo.

Ilmeisesti vedonlyöjät olivat huomioineet ihme-Itävallan edellisen ottelun huiman nousun jatkoajalle Kanadaa vastaan. Sen myötä joukkueen puolesta veikattiin Pitkävetoa ja live-vetoja, vaikka Suomi oli ottelun iso ennakkosuosikki. Itävalta on rakentelemassa melkoista suoritusta MM-turnauksessa, sillä joukkue on luonut tähän mennessä maaliodottamaa viiden maalin verran. Ja tehnyt kisoissa jo 15 maalia.

MM-kisoihin on lyöty paljon vetoja Suomen menestyksen puolesta koko turnauksessa. 

- Mitä pidemmälle Suomi turnauksessa etenee, sitä enemmän Leijonien menestyksen puolesta yleensä myös lyödään vetoja. Yksittäisessä alkulohkon ottelussa voi käydä sitten joskus näinkin, että maksamme isot ulosmaksut, vaikka Suomi häviää.

Torstai-illan MM-kiekosta osuivat isot voitot myös nettipelaajalle Ouluun ja nettipelaajalle Helsinkiin. He saivat kiinni Supermoniveto 3:n, jossa kohteina olivat Suomen ja Itävallan ottelun lisäksi Kazakstan 1 – Ruotsi 3, Kanada 4 – Norja 1, USA 5 – Ranska 0. Monivedon ensimmäisen voittoluokan kerroin oli 1 099 046. Monivedossa oli 30 000 euron bonus.

Oululainen nettipelaaja ja helsinkiläinen nettipelaaja voittivat Monivedosta 54 952 euroa. Kyseessä ovat käynnissä olevien MM-kisojen suurimmat yksittäiset voitot Veikkauksen asiakkaille.

Leijonien MM-kisat jatkuvat lauantaina klo 17.20 ottelulla Kanadaa vastaan. Kaikki jääkiekon MM-kisojen ottelut ovat Veikkauksen vedonlyönnin kohteina.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye