Momentum Kirjat

Tietoteos Tarinoita AKT:n käytäviltä ja kabineteista 1989–2012 taustoittaa ajankohtaista lakkokeskustelua

Jaa

Pertti Sulasalmen tietoteos Tarinoita AKT:n käytäviltä ja kabineteista 1989–2012 on julkaistu Momentum Kirjojen kustantamana.

Pertti Sulasalmi on eläkkeellä oleva AKT:n työsuojelusihteeri. Hän toimi liiton eri tehtävissä 30-vuoden ajan. Lisäksi hän on ollut liittonsa edustaja erilaisissa valtion hallinnon työryhmissä, joissa valmisteltiin lainsäädäntöä raskaaseen liikenteeseen. Liikenneturvan hallituksessa hän istui 2000–2011.

Teoksessa Tarinoita AKT:n käytäviltä ja kabineteista 1989–2012 Sulasalmi valottaa tapahtumia aitiopaikalta henkilökohtaisesta näkökulmasta. Teos on julkaistu painettuna kirjana vuonna 2013. Maantiekiitäjä-nimeä kantanut teos sai mediassa kiittävän vastaanoton.

Sulasalmi opiskeli 1990-luvulla työn ohessa kirjallisuutta Kriittisessä korkeakoulussa sekä viestintää Voionmaan opistolla Ylöjärvellä. 

Sulasalmi on kirjoittanut myös ahkerasti kolumneja. Hänellä oli säännöllinen palsta sanomalehti Pohjalaisessa kymmenen vuoden ajan. Lisäksi häneltä syntyi lukusia lehtijuttuja kuljetusalaan liittyen.

SULASALMI, PERTTI : Tarinoita AKT:n käytäviltä ja kabineteista 1989–2012
E-kirja
ISBN 9789527584064
Ilmestymisaika: Huhtikuu 2024

Arvostelukappaleet, pressikuvat ja haastattelupyynnöt

Lähetämme pyynnöstä arvostelukappaleen teoksesta joko painettuna tai sähköpostitse. Arvostelukappalepyynnöt, haastattelupyynnöt sekä tiedustelut pressikuvista voi lähettää osoitteeseen info@momentumkirjat.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Linkit

Momentum Kirjat

Suotie 15
05200 Rajamäki

Momentum Kirjat on kotimainen kirjankustantamo. Julkaisemme elämäkertoja, historiikkeja sekä kauno- ja tietokirjallisuutta kustanteina ja palvelukustanteina.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Momentum Kirjat

Naurun kuolema on romaani naurun voimasta ja vapaudesta17.7.2024 16:33:02 EEST | Tiedote

Liisa Walleniuksen romaani Naurun kuolema on julkaistu Momentum Kirjojen kustantamana. Hendrik Speelbergin isä ei hallitse nauruaan. Tuo sairas hohotus karkotti muut ihmiset Jakobin ympäriltä, mutta hänen pienen poikansa se lumosi loppuelämäksi. Isän nauru teki Hendrik Speelbergistä maailmankuulun naurututkijan. Pohjan suomalais-hollantilaisen Hendrikin uralle ja maineelle loi tutkimusmatka Papuan suoseuduilla asuvan kawa-heimon pariin. Hendrik kirjoitti kawojen naurukulttuurista useita kirjoja ja laajensi sitten naurututkimusta yhä uusille ihmiselämän alueille. Vaikka matkasta kawojen luo on kulunut vuosikymmeniä, muistot sen nauravasta kansasta elävät tuoreina Hendrikin mielessä. Kawojen naurukulttuuria vasten hän peilaa myös oman aikamme ihmiskuvaa ja suhdettamme nauruun. Milloin nauru syntyi maailmaan ja mihin naurua tarvitaan? Mitä se viestii? Miten nauru jakautuu kahvilan kulmapöydässä ja miten eri kulttuureissa? Miten nauretaan eri tuloluokissa ja sosiaalisissa ryhmissä? Miksi n

Uutuusromaani "Mimi” rakkauden ja järjen ristiriidasta mafian jännitteissä16.7.2024 14:46:50 EEST | Tiedote

Moona Kecmani romaani Mimi on julkaistu Momentum Kirjojen kustantamana. Romaani kertoo Theon ja Mimin rakkaustarinasta New Yorkissa. Theo saapuu Mimin elämään kuin laukaus pimeästä. Millaisen miehen arkiasuun kuuluu kallis italialainen puku ja käsiase? Järkensä ja ystävänsä ohjeista huolimatta Mimi huomaa, etteivät hän ja Theo vaikuta kykenevän pysymään erossa toisistaan. Suhde syvenee ja tihenee, ja yhtäkkiä Mimi huomaa, että hänen elämäänsä New Yorkissa ovat Theon myötä astuneet ylelliset juhlat, nautinnolliset yöt ja mafia. Mimi on koukuttava tarina rakkaudesta, intohimosta ja rikollisuudesta. Järki vastaan sydän – kumpi voittaa? Haapavetinen Moona Keckman (s. 1997) on kirjailija, vaimo sekä viisivuotiaan tytön äiti. Keckman aloitti kirjoittamisen jo ala-asteella, ja häntä on aina kiehtonut tarinoiden kyky viedä lukija mukanaan toisiin maailmoihin, joissa arjen kiireen voi unohtaa. Mimi on Keckmanin toinen julkaistu teos. KECKMAN, MOONA : Mimi 373 sivua Nidottu, pehmeäkantinen ISBN

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye