Veikkaus Oy

Eurojackpotin päävoitto kohoaa jo noin 73 miljoonaan euroon – muhkea voitto Pirkanmaalle

Jaa

Eurojackpotin perjantaisessa arvonnassa (kierros 20/2024) ei tällä kertaa löytynyt täysosumaa. Yksi kierroksen suurimmista voitoista pelattiin Lempäälässä.

Eurojackpotin tämän perjantain oikea rivi on 1, 2, 29, 36 ja 48. Tähtinumerot ovat 1 ja 11.

Kierroksen suurimmat voitot tulivat 5+1-tuloksilla, joita arvonnassa löytyi neljä kappaletta. Voitoista kolme tipahti Saksaan ja yksi Tanskaan. Voitto-osuudeksi tämän kierroksen 5+1-tuloksella muodostui 567 073,40 euroa.

Näiden lisäksi arvonnassa löytyi seitsemän kappaletta 5+0-tuloksia, joiden kunkin voitto-osuus oli 182 744,50 euroa. Voittoja osui Ruotsiin, Puolaan, kaksi Saksaan ja kaksi Norjaan.

Yksi 5+0-voitoista osui meille Suomeen. Voittoisa peli oli laitettu sisään Lempäälän Ideaparkin Prismassa. Voittaja saa reilun 180 000 euron voitonsa suoraan pankkitililleen todennettuaan kolmen viikon karenssiajan jälkeen henkilöllisyytensä osoitteessa veikkaus.fi/omatvoitot tai vaihtoehtoisesti jossakin Veikkauksen pelisalissa.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 0 7 7 5 8 1 1. Jokerista löytyi kaksi 6 oikein -tulosta, joista toinen oli pelattu onnistuneesti tuplattuna. Voitto-osuudet näissä olivat 20 000 ja 40 000 euroa.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on Malaga 93. Tonneja lähti tänään jakoon 11 kappaletta.

Katso kaikki tulokset

Nähdäksesi tämän sisällön lähteestä www.youtube.com, anna hyväksyntä sivun yläosasta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Kuvat

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye