DNA Oyj

”Inhimillisestä johtamisesta puhutaan yhä liian vähän!”

Jaa

DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen tuo inhimillisen johtamisen valokeilaan. Uudessa podcastissa Tolvanen saa vieraakseen eri alojen huippuasiantuntijoita, jotka jakavat oivalluksiaan ja ajatuksiaan inhimillisestä johtamisesta. Sarjan ensimmäinen jakso julkaistiin maanantaina 20. toukokuuta ja uusi jakso julkaistaan joka maanantai.

"Inhimillisestä johtamisesta puhutaan yhä liian vähän. Siksi kutsuin eri alojen huippuosaajia keskustelemaan sekä jakamaan oivalluksia ja ajatuksia. Toivon, että tämän sarjan avulla voimme yhdessä rakentaa parempaa tulevaisuuden johtamista – niin että sekä yksilöt että yritykset menestyvät", kertoo DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.

Podcastin ensimmäisessä jaksossa, joka ilmestyy 20. toukokuuta, Tolvanen keskustelee aiheesta "Miten johtaa koko ihmistä – ei vain työminää?" johtamisasiantuntija ja kirjailija Pauli Juutin sekä aivotutkija Katri Saarikiven kanssa. Sarjan muissa jaksoissa käsitellään muun muassa työntekijöiden innostamista, vaikeita muutostilanteita, johtamista uudenlaisessa työelämässä sekä tulevaisuuden osaajien haasteita.

Podcastin vieraiksi saapuvat filosofi Esa Saarinen, sisututkija Elisabet Lahti, Finnairin toimitusjohtaja Turkka Kuusisto, filosofi Lauri Järvilehto, tietokirjailija ja organisaatiokonsultti Karoliina Jarenko, Lasten ja nuorten säätiön sekä YTK:n hallituksen puheenjohtaja Mikko-Pekka Hanski, yrittäjä ja Hoiwan toimitusjohtaja Fadumo Ali, puolustusvoimien komentaja Janne Jaakkola sekä KONE:n Executive Vice President, Europe Karla Lindahl.

"Inhimillisen johtamisen podcast-sarja tarjoaa kuulijoilleen arvokasta tietoa ja näkökulmia johtamisen kehittämiseksi. Haluamme herättää yhteiskunnallista keskustelua ja edistää inhimillisempää johtamista kaikilla organisaatiotasoilla", toteaa Tolvanen.

Sarja tarjoaa ainutlaatuisen tilaisuuden oppia ja inspiroitua inhimillisemmästä johtamisesta asiantuntijoiden ja käytännön esimerkkien kautta.

Kuusiosaisen podcast-sarjan uusi jakso julkaistaan joka maanantai Spotifyssa ja muilla yleisimmillä podcast-alustoilla. Podcastin on tehty yhteistyössä Alma Brand Studion kanssa ja jaksot julkaistaan yhteistyössä Kauppalehden kanssa.

Inhimillisen johtamisen dna -podcastin sivuille tästä.

Lisätietoja medialle:

Toimitusjohtaja Jussi Tolvanen, DNA Oyj, puh. 044 044 1000, jussi.tolvanen@dna.fi
DNA:n viestintä, puh. 044 044 8000, viestinta@dna.fi

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

DNA:n viestintä palvelee median edustajia numerossa 044 044 8000 ja sähköpostiosoitteessa viestinta(a)dna.fi.

Kuvat

DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.
DNA:n toimitusjohtaja Jussi Tolvanen.
Lataa

Linkit

DNA on yksi Suomen johtavista tietoliikenneyhtiöistä. Tehtävämme yhteiskunnassa on yhdistää tärkeimmät. Tarjoamme yhteydet, palvelut ja laitteet koteihin sekä töihin ja pidämme näin huolta yhteiskunnan digitalisaatiosta. DNA:n asiakkaat ovat jo vuosien ajan olleet mobiilidatan käyttömäärissä maailman kärkijoukossa. DNA:lla on noin 3,7 miljoonaa matkaviestin- ja kiinteän verkon liittymäasiakkuutta. Yhtiö on palkittu lukuisia kertoja erinomaisena työantajana ja perheystävällisenä työpaikkana. Vuonna 2023 liikevaihtomme oli 1 067 miljoonaa euroa ja yhtiössä työskentelee noin 1 700 henkilöä ympäri Suomea. DNA on osa Telenoria, joka on Pohjoismaiden johtava tietoliikenneyhtiö. Lisätietoa osoitteessa www.dna.fi - http://www.dna.fi, X:ssä @DNA_fi, Facebookissa @DNA.fi ja LinkedInissä @DNA-Oyj.

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta DNA Oyj

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye