Pirkanmaan ELY-keskus

Pirkanmaan päällystystyöt viikolla 21

Jaa

Viikon 21 aikana aloitetaan päällystystyöt Kangasalla Pohjassa. Lisäksi päällystystöitä valmistelevia töitä tehdään kantatiellä 66.

asfaltointityömaa

Viikon 21 päällystyskohteena olevat tiet:

  • Kangasala Pohja, mt 325

Valmistelevia töitä tehdään seuraavilla kohteilla:

  • Kt 66 Herraskylä – EPO raja

Turvallista matkaa – myös tietyömailla

Töitä tehdään päiväaikaan ja töiden aikana suljetaan toinen kaista liikenteeltä. Liikenne ohjataan työmaan ohi vuorotellen. Työmaiden kohdalla on alennettu nopeusrajoitus. Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen, kun tiemerkinnät on maalattu päällystystöiden jälkeen.

Päällystystyömaiden läheisyydessä on tärkeää olla erityisen tarkkaavainen, noudattaa alennettuja nopeusrajoituksia sekä säilyttää riittävä turvaväli edellä ajaviin. Tämä takaa turvallisen liikkumisen tienkäyttäjille, työmailla työskenteleville sekä muille liikkujille.

Aikatauluihin voi tulla muutoksia urakoiden käynnistyessä ja valtakunnallisten resurssien yhteensovittamisessa. Säät ja konerikot voivat myös vaikuttaa aikatauluihin. Toivomme tienkäyttäjiltä varovaisuutta työmaan kohdalla liikuttaessa sekä varautumista mahdollisiin viivästyksiin.

Ajantasaisimman tiedon päällystystyömaiden etenemisestä, sijainneista ja mahdolliset liikennejärjestelyt löydät: https://liikennetilanne.fintraffic.fi/kartta/

Pirkanmaan ELY-keskus tiedottaa työmaista myös sosiaalisen median kanavillaan:

  • Instagram (pirkanmaanely)
  • Facebook (Pirkanmaan ELY-keskus)
  • LinkedIn (Pirkanmaan ELY-keskus)
  • X (PirkanmaanELY)

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Lisätietoja antaa
Tomi Keisala, ylläpitovastaava, tomi.keisala@ely-keskus.fi
Taneli Ylitalo, projektipäällikkö, taneli.ylitalo@ely-keskus.fi

Kuvat

Karttakuva Pirkanmaan päällystyskohteista
Pirkanmaan päällystyskohteet kartalla.
Lataa

Huolehdimme sujuvasta arjesta; teiden rakentamisesta ja niiden kunnosta, ympäristön tilasta ja suojelusta sekä yritysten tukemisesta. Maakunnan kehittäjänä ja rahoituksen myöntäjänä teemme ELY-keskuksessa päivittäin työtä kestävän tulevaisuuden ja Pirkanmaan parhaaksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Pirkanmaan ELY-keskus

Työvoimakoulutusta ja valmennuspalveluja on Pirkanmaalla tarjolla loppuvuonna aiempaa vähemmän13.6.2024 14:56:55 EEST | Tiedote

Pirkanmaan ELY-keskuksella on vuonna 2024 käytettävissään 26,7 miljoonaa euroa valtion työllisyysmäärärahoja työvoimapalveluiden hankintaan. Määrärahalla tuotetaan työvoimakoulutusta ja valmennuksia sekä myönnetään palkkatukea ja työssäkäyvien henkilöiden starttirahaa. Määrärahaa on tänä vuonna viime vuotta vähemmän. Ennen kesää yli 90 prosenttia määrärahasta on sidottu eli varattu jonkin palvelun järjestämiseen tai tuen maksamiseen.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye