Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaostossa Helsinki Partnersin ja Helsingin kaupunkitilojen ajankohtaiset kuulumiset

Jaa

Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kuuli kokouksessaan 20. toukokuuta Helsinki Partners Oy:n ja Helsingin kaupunkitilat Oy:n ajankohtaiskatsaukset. Konsernijaosto merkitsi katsaukset tiedoksi.

Helsingin kaupungin logo kaupungintalolla.
Helsingin kaupunginhallituksen konsernijaosto kokoontui maanantaina 20. toukokuuta. Jussi Nahkuri / Helsingin kaupunki

Helsingin kokonaan omistaman Helsinki Partnersin toimialana on osana kaupunkikonsernia Helsingin kansainvälisen kilpailukyvyn, tunnettuuden ja vetovoiman pitkäjänteinen vahvistaminen sekä investointien, osaajien ja vierailijoiden houkuttelu Helsinkiin sekä kaupunkimarkkinoinnin ja sen vaikuttavuuden kehittäminen.

Helsingin myös kokonaan omistaman Helsingin kaupunkitilat Oy:n toimialana on osana kaupunkikonsernia kehittää hallinnassaan olevien Helsingin omistamien kiinteistöjen ja maa-alueiden toimintaa kaupungin tavoitteiden mukaisesti.

Konsernijaosto käsitteli myös yhteisöraporttia 1/2024. Konsernijaosto merkitsi raportin tiedoksi. Yhteisöraportti on määräajoin laadittava seurantaraportti, jonka pohjalta konsernijaosto seuraa kaupungin tytäryhteisöjen toimintaa ja tuloksellisuutta.

Kaikki konsernijaoston 20. toukokuuta pidetyn kokouksen päätökset ja mahdolliset äänestykset julkaistaan päätöstiedotteessa. Päätöstiedote löytyy konsernijaoston asiakirjojen sivulta.

Ilona Turtola
Viestintäasiantuntija
Kaupunginkanslia
puh. 040 192 9003
ilona.turtola@hel.fi

Konsernijaoston tehtävänä on seurata Helsingin kaupunkikonsernin toimintaa ja sitä, että konserniin kuuluvat tytäryhtiöt ja säätiöt toimivat kaupunginvaltuuston ja kaupunginhallituksen asettamien tavoitteiden mukaisesti.

Avainsanat

Linkit

Tietoa julkaisijasta

Kaupunginkanslia on Helsingin kaupungin keskushallintovirasto. Päämäärämme on kaupunki, joka tarjoaa parastaan kaupunkilaisille ja menestyy kiihtyvässä kilpailussa. Uudistamme kaupunkia strategian mukaisesti yhdessä toimialojen kanssa

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunginkanslia

Helsinki tavoittelee sosiaalisesti kestävää kasvua ja monipuolisia asumisen vaihtoehtoja uudessa AM-ohjelmassa14.6.2024 13:48:53 EEST | Tiedote

Helsinki tavoittelee uudessa Asumisen ja siihen liittyvän maankäytön toteutusohjelmassa (AM-ohjelma) 7 000 uuden asunnon rakentamista vuosittain ja edistää asuntojen hallinta- ja rahoitusmuotojen alueellista monipuolisuutta. Kaupunkiuudistusta eli alueiden kokonaisvaltaista kehittämistä Helsinki jatkaa Malminkartanossa ja Kannelmäessä, Malmilla, Mellunkylässä ja Meri-Rastilassa. Vuosia 2024–2027 koskeva AM-ohjelma etenee kaupunginvaltuuston hyväksyttäväksi elokuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye