Suomen Saunaseura ry

KUTSU MEDIALLE: Tervetuloa Saunan aamuun 6.6.2024 Suomen Saunaseuralle

Jaa

Tule viettämään kesän kauneinta aamua meren äärelle, lämpiävän saunan tuoksuun! Ohjelmassa mielenkiintoista puhetta saunasta, maistuva aamiainen ja halutessasi myös saunomista.

Kuva: Reetta Virtanen

Jaamme aamun aikana Suomen Saunaseuran vuotuisen Löylynhenki-palkinnon, joka myönnetään tänä vuonna Aamulehden uutispäällikölle, Vesa Laitiselle. Laitinen on ansiokkaasti edistänyt saunakulttuuria Pirkanmaalla ja kiertänyt arvioimassa alueen yleisiä saunoja (tarkempi tiedote asiasta julkaistaan 6.6. klo 9.00, embargo 6.6. klo 9.00).

Tilaisuudessa järjestetään myös ajankohtainen paneelikeskustelu aiheesta Sauna kuuluu kaikille.  Aihetta lähestytään tasa-arvoisen saunomisen eri näkökulmista. Keskustelemassa muun muassa Invalidiliiton asiantuntija Ari Kurppa, saunayrittäjä Kimmo Helistö, Uimahalli- ja kylpyteknisen yhdistyksen puheenjohtaja Jukka Vienonen sekä väitöskirjatutkija, Seurasauna ry:n puheenjohtaja ja entinen Koneen Säätiön johtaja Anna Talasniemi.

Keskustelua moderoi Suomen kansallisoopperan ja -baletin viestintäjohtaja sekä Saunaseuran jäsen Liisa Riekki.

Olet lämpimästi tervetullut kollegasi kanssa Saunan aamuun torstaina 6.6. klo 9.00 alkaen osoitteeseen:

Suomen Saunaseura
Vaskiniementie 10
00200 Helsinki

Aamun ohjelma:

9.00 Aamiainen perinteikkäässä Saunaseuran Saunatalossa 

9.30 Tervetulosanat – Suomen Saunaseuran toiminnanjohtaja Janne Koskenniemi

9.45 Löylynhenki-palkinnon jako

10.15 Paneelikeskustelu Sauna kuuluu kaikille 

11.00 Saunatalon saunat ovat lämpiminä — mahdollisuus saunoa ja uida meressä (oma uima-asu mukaan, pyyhkeet talon puolesta)

12.30 Tilaisuus päättyy

Ilmoittauduthan tilaisuuteen mahdollisimman pian, sillä osallistujamäärä on rajattu. Ilmoittautumiset viimeistään 31.5.2023 klo 14 mennessä Sauna-lehden päätoimittajalle osoitteeseen lehti@sauna.fi ja kerro samalla myös mahdollisista allergioista ja ruokarajoitteista.

Nähdään Saunatalolla!


Terveisin,
Suomen Saunaseuran puolesta
päätoimittaja Karoliina Saarnikko
Sauna-lehti

Avainsanat

Linkit

Suomen Saunaseura - suomalaisen saunomisen sanansaattaja

Suomen Saunaseura ry on vuonna 1937 perustettu aatteellinen yhdistys. Seura vaalii saunakulttuuria ja pyrkii kehittämään suomalaista saunaa ja edistämään sitä koskevaa tutkimusta. Saunaseura jakaa tietoa suomalaisesta saunasta ja saunomisesta myös kansainvälisesti. Suomen Saunaseurassa vaalitaan perinteisiä, kohteliaita saunomistapoja, joiden perustana on toisten saunarauhan kunnioittaminen. 

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye