Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 85 miljoonaan euroon - Suomeen kaksi 192 000 euron voittoa

Jaa

Eurojackpotin tiistai-illan arvonnassa (kierros 21/2024) ei löytynyt täysosumia, joten perjantaina pelin potti kohoaa jo noin 85 miljoonaan euroon. Suomeen osui tiistaina kaksi 192 000 euron voittoa.

Eurojackpotin illan arvonnan oikea rivi on 7, 23, 31, 33 ja 38. Tähtinumerot 10 ja 11.

Täysosumia ei löytynyt, joten perjantaina Eurojackpotin potti kohoaa noin 85 miljoonaan euroon.

Illan arvonnassa ei löytynyt myöskään 5+1 -oikein rivejä. 

Suomeen osui tiistaina kaksi 5+0 -oikein riviä, joilla voitti 192 477 euroa. Voitot osuivat nettipelaajalle Asikkalaan ja nettipelaajalle Kotkaan. Veikkaus.fi:ssä rivinsä tehneet voittajat saavat pottinsa suoraan pankkitililleen.

Suomeen osuneiden voittojen lisäksi 192 477 euron potteja matkasi kaksi kappaletta Italiaan ja yksi Saksaan.

Tiistai-Jokerin voittorivi on 9 1 0 9 7 0 9.

Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein -rivejä oli pelattu yksi kappale ja sillä voitti 20 000 euroa. Voitto osui nettipelaajalle Lappeenrantaan.

Tiistain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Pariisi 22. Lomatonneja voitettiin tänään kuusi kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye