Kymenlaakson hyvinvointialue

Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaylilääkäriksi neljä hakijaa

Jaa

Kaikki hakijat kutsutaan haastatteluihin.

Kymenlaakson keskussairaalan päivystyksen sisäänkäynti

Kymenlaakson hyvinvointialueen johtajaylilääkärin tehtävään tuli hakuaikana 28.3.–19.5.2024 yhteensä neljä hakemusta. Kaikki hakijat ovat kelpoisia tehtävään.

Seuraavaksi hakuprosessissa edetään haastatteluihin, joihin kutsutaan kaikki neljä hakijaa. Kymenlaakson hyvinvointialueen tavoitteena on, että valintapäätös käsitellään aluehallituksessa kesäkuun aikana.

Johtajaylilääkärin virkaa hakivat:

  • Karonen Joni, lääkäri, Helsinki
  • Rajaniemi Tuula, erikoislääkäri, Kokkola
  • Vuorela Piia, erikoislääkäri, Espoo


Lisäksi tehtävää haki henkilö, joka ei toivo nimeään julkisuuteen.

Johtajaylilääkärin haku käynnistettiin nykyisen johtajaylilääkärin virkaa hoitavan viranhaltijan jäädessä loppuvuodesta 2024 pois viranhoidosta.

Yhteyshenkilöt

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye