Osuuskauppa Arina

Pulkkilan liikekeskukseen S-market – ABC-ravintola ja muut palvelut jatkuvat ennallaan

Jaa

Osuuskauppa Arina uudistaa syksyllä 4-tien varrella sijaitsevan Pulkkilan liikekeskuksen. Vuonna 2018 avattu Sale-lähimyymälä laajennetaan S-marketiksi, osin nykyisen ABC-ravintolan tiloihin. ABC:n polttoneste- ja latauspalvelut, samoin Pulkkilan apteekin ja Alkon palvelut jatkuvat ennallaan. S-markettiin haetaan parhaillaan marketpäällikköä ja ABC:lle kokkia.

3D-havainnekuva Pulkkilan liikekeskuksen uudistuksesta, jossa näkyy uusi sisätila ja asiakkaita.
Kuvituskuva: Markku Karjunen, Inmade Design

Arina avasi Pulkkilaan vuonna 2018 uuden liikekeskuksen, jossa ABC:n yhteyteen siirrettiin aiemmin taajaman keskustassa sijainnut Sale-lähimyymälä. Perinteikäs liikepaikka on saavuttanut sekä matkaajien että paikallisten suosion pysähdys- ja kauppapaikkana. Nyt on uudistusten aika. 

– Vastaamme alueen asiakkaiden toiveisiin ja laajennamme ruokakaupan S-marketiksi, vahvistaen alueen ykköskaupan asemaa. Tilavampi myymälä mahdollistaa laajemmat ja monipuolisemmat valikoimat ja edullisemmat hinnat. Laajentuvat aukioloajat tuovat joustavuutta asiakaspalveluun ja verkkokauppatilaajien pakettiautomaattipalveluja kehitetään, kiteyttää ryhmäpäällikkö Tarmo Kokkola.  

– Suosittu ABC-ravintola jatkaa nykyistä tiiviimmissä tiloissa. Muutostyöt aloitetaan ravintolalinjaston siirrolla. Asiakaspaikkoja on jatkossakin reilusti niin ohikulkijoille kuin paikallisille. Parhaillaan haemme tiimiin uutta kokkia. ABC:n polttoneste- ja sähkölatauspalvelut jatkavat entiseen tapaan, samoin muista palveluista apteekki ja Alko, jatkaa ryhmäpäällikkö Soile Tikkala.  

– Liikekeskuksen remontti aloitetaan elokuun puolivälissä ABC-ravintolan muutostöillä, jonka jälkeen on marketkaupan laajennuksen aika. Kaupan aukioloaikoihin ei tule keskeytyksiä. Remontin on tarkoitus valmistua kokonaisuutena viimeistään marraskuun loppuun mennessä, Kokkola toteaa. 

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Kuvat

Havainnekuva uudistetusta S-Marketin sisätilasta, jossa asiakas työntää ostoskärryä ja taustalla näkyy ravintola-alue.
Kuvituskuva: Markku Karjunen, Inmade Design
Lataa

Tietoja julkaisijasta

Osuuskauppa Arina on kuluttajaosuuskunta, jonka omistavat tasavertaisesti lähes 190 000 pohjoissuomalaista kotitaloutta. 3000 Arinalaista tarjoavat marketkaupan, liikennekaupan, tavaratalo- ja erikoisliikekaupan sekä matkailu- ja ravitsemiskaupan palveluita noin 180 toimipaikassa eri puolilla Pohjois-Suomea. Arinan asiakasomistajat saavat palveluja käyttämällä hyötyjä keskimäärin noin 575 euroa taloutta kohden vuodessa. Arinan tuotot palautetaan aina pohjoiseen, pohjoisen ihmisten ja alueen hyväksi.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Osuuskauppa Arina

Vakava väkivallanteko Kauppakeskus Valkeassa tiistaina 18.6.19.6.2024 11:38:02 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Valkeassa on tapahtunut kaksi vakavaa väkivallantekoa lyhyen ajan sisällä, joista viimeinen tiistai-iltana 18.6.2024 noin kello 21:25. Tilanteessa Kesäkadulle saapunutta henkilöä puukotettiin kauppakeskuksen Kesäkadulla. Valkean järjestyksenvalvojat ottivat epäillyn tekijän kiinni ja S-market Herkun henkilökunta antoi ensiapua uhrille. Poliisi saapui paikalle nopeasti ja ensihoito toimitti uhrin jatkohoitoon sairaalaan. Poliisin antaman tiedon mukaan uhri ei ole hengenvaarassa. Poliisi tutkii tapausta ja Kauppakeskus Valkean johto ja henkilökunta auttavat viranomaisia tutkinnassa kaikin keinoin. Poliisin arvioiden mukaan teon taustalla ovat rasistiset motiivit. Teko ei kohdistunut Valkeaa tai Valkean henkilökuntaa kohtaan.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye