Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Korjaustyöt alkavat Lahdenväylän ja Porvoontien ylittävillä silloilla Suurmetsässä

Jaa

Lahdenväylän ylikulkukäytävä sekä Porvoontien ylittävä Rajakylän risteyssilta peruskorjataan 27. toukokuuta alkaen. Siltojen betonirakenteita korjataan, ja niiden kaiteet, valaisimet, vedeneriste ja päällyste uusitaan. Siltojen toinen puoli säilyy käytössä korjausten aikana, ja liikenne ohjataan pois korjattavalta puolelta. 

Urakka alkaa Rajakylän risteyssillan liikennejärjestelyillä. Sillan toinen ajokaista sekä jalankulun ja pyöräliikenteen väylä suljetaan työn ajaksi. Ensimmäisessä vaiheessa länsipuolen liikenne ohjataan itäiselle puoliskolle liikennevaloin.  

Rajakylän risteyssillalla joudutaan sulkemaan ramppeja lyhytkestoisesti. Ramppien sulkeminen ajoitetaan hiljaisen liikenteen aikaan, ja työn aikana on käytössä kiertotie.  

Lahdenväylän ylikulkukäytävällä toinen puoli säilyy käytössä koko työmaan ajan. Lahdenväylällä molempien suuntien molempien kaistojen liikenne ohjataan osittain pientareelle tukipilareiden korjauksen ajaksi. 

Töiden arvioidaan valmistuvan marraskuussa 2024. Urakoitsijana on Tehan Oy.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Rakennuttaja
Samuli Sadeharju 
projektipäällikkö 
kaupunkiympäristön toimiala
puh. 040 6898174 
samuli.sadeharju@hel.fi 

Urakoitsija
Teemu Tuominen
työmaapäällikkö
Tehan Oy
puh. 040 1964960

Linkit

Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala
PL 58200, 00099 Helsingin kaupunki
09 310 2611

http://www.hel.fi/kaupunkiymparisto

Kaupunkiympäristön toimiala huolehtii Helsingin kaupunkiympäristön suunnittelusta, rakentamisesta ja ylläpidosta, rakennusvalvonnasta sekä ympäristöön liittyvistä palveluista.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Helsingin kaupunki, kaupunkiympäristön toimiala

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye