Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Komission puheenjohtajaehdokkaat kohtasivat vaalitentissä

Jaa

Torstai-iltapäivänä Euroopan parlamentin tiloissa Brysselissä pidettiin komission puheenjohtajaksi pyrkivien kärkiehdokkaiden vaalitentti.

Euroopan yleisradioliitto EBU:n yhdessä Euroopan parlamentin poliittisten ryhmien kanssa järjestämään tenttiin osallistuivat Walter Baier (Itävalta, Euroopan vasemmisto), Sandro Gozi (Italia, Renew Europe Now), Ursula von der Leyen (Saksa, Euroopan kansanpuolue EPP), Terry Reintke (Saksa, Euroopan vihreät) ja Nicolas Schmit (Luxemburg, Euroopan sosialidemokraattinen puolue PES).

Tentin aiheet olivat talous ja työpaikat, puolustus ja turvallisuus, ilmasto ja ympäristö, demokratia ja johtajuus, muuttoliikkeet ja rajat sekä innovaatiot ja teknologia.

Kysymyksiä tentissä esittivät täysistuntosalissa paikalla oleva yleisö, katsojat EU-jäsenmaissa järjestettävissä tilaisuuksissa sekä tilaisuuden moderaattorit. Uutuutena moderaattorit esittivät kullekin ehdokkaalle erityisesti kohdennettuja kysymyksiä spotlight-osiossa.

Voit katsoa tentin parlamentin multimediakeskuksesta tai EBU:n sivuilta.

Lisätietoa

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Muut kielet

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Euroopan parlamentti – Suomen-toimisto

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye