Kymenlaakson hyvinvointialue

Aluevaltuustossa 28.5. käsiteltäviä asioita

Jaa

Kymenlaakson hyvinvointialueen aluevaltuusto kokoontuu Kouvolan kaupungintalolla tiistaina 28.5.2024 kello 12. Kymenlaaksolaiset voivat seurata kokousta suorana Kymenlaakson hyvinvointialueen YouTube-kanavalta.

Kokouksen asioina ovat muun muassa Kymenlaakson hyvinvointialueen tilinpäätös 2023 ja henkilöstökertomus 2023.

Kymenlaakson hyvinvointialueen tilinpäätös 2023

Aluehallitus on 26.3.2024 käsitellyt ja allekirjoittanut Kymenlaakson hyvinvointialueen tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen vuodelta 2023 ja pyytänyt tilintarkastuksesta ja tilintarkastuskertomuksesta tarkastuslautakunnan lausunnon.

Aluehallitus ehdottaa aluevaltuustolle noin 31 miljoonan euron alijäämän kirjaamista edellisten tilikausien yli-/alijäämätileille.

Tarkastuslautakunta ehdottaa aluevaltuustolle, että aluevaltuusto päättää merkitä tilintarkastuskertomuksen vuodelta 2023 tiedoksi ja hyväksyy vuoden 2023 tilinpäätöksen.

Kymenlaakson hyvinvointialueen henkilöstökertomus 2023

Hyvinvointialueen henkilöstökertomuksessa esitetään keskeiset henkilöstötunnusluvut vuodelta 2023. Henkilöstökertomus luo kokonaiskuvan henkilöstövoimavarojen tilasta ja kehityssuunnasta.

Aluevaltuustolle ehdotetaan, että se merkitsee tiedoksi henkilöstökertomuksen 2023.

Seuraa kokousta

Aluevaltuuston kokoukset ovat julkisia. Kokousta voi seurata suorana hyvinvointialueen YouTube-kanavalta ja kokouksen tallenne on heti katsottavissa.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Kymenlaakson hyvinvointialue

Järjestämme Kymenlaakson sosiaali- ja terveydenhuollon ja pelastustoimen palvelut. Noin 159 500 asukkaan maakuntaan kuuluvat Hamina, Kotka, Kouvola, Miehikkälä, Pyhtää ja Virolahti.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Kymenlaakson hyvinvointialue

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye