Veikkaus Oy

Eurojackpotin potti kohoaa noin 96 miljoonaan euroon

Jaa

Perjantain Eurojackpotin arvonnassa (kierros 21/2024) ei löytynyt täysosumia, joten pelin potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potissa on noin 96 miljoonaa euroa.

Eurojackpotin perjantai-illan arvonnan oikea rivi on 2, 3, 4, 21 ja 45. Tähtinumerot 6 ja 12.

Täysosumia ei löytynyt, joten pelin potti kohoaa. Tiistaina Eurojackpotin potissa on jo noin 98 miljoonaa euroa.

5+1 -oikein tuloksia löytyi viisi kappaletta. Niillä matkasi 861 717 euron voittoja kaksi kappaletta Tanskaan, yksi Saksaan, yksi Sloveniaan ja yksi Puolaan.

5+0 -oikein rivejä oli pelattu 15 kappaletta ja niillä voitti 97 830 euroa. Voitoista seitsemän osui Saksaan, kolme Tanskaan, kolme Espanjaan, yksi Italiaan ja yksi Norjaan.

Parhaat Suomeen osuneet tulokset olivat tänään 4+1 -oikein rivejä.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 6 0 7 0 1 0 6. Kahden ylimmän voittoluokan tuloksia ei löytynyt.

Perjantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Pariisi 66. Lomatonneja voitettiin viisi kappaletta.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Veikkauksen mediapalvelu, puh. 09 4370 7000
ma-to: klo 8-21
pe: klo 8-24
la: klo 9-12 ja klo 20-22
su: klo 10-15


www.veikkaus.fi/yritys

Linkit

Me Veikkauksessa tuotamme peleillä iloa ja suojelemme sitä. Haluamme, että suomalaisten pelaaminen pysyy ilon puolella. Tässä työssä vastuullisuus ohjaa kaikkea toimintaamme. Haluamme olla pelialan edelläkävijä ja vastuullisen pelaajakokemuksen suunnannäyttäjä.

Hyvinvointi on meille sydämen asia. On tärkeää, että töihin on mukava tulla joka päivä. Meillä on monipuoliset ja laajat työsuhde-edut. Tarjoamme vaikuttavia työtehtäviä kehittyvässä työyhteisössä, jossa on iloinen tekemisen meininki.

Rakennamme yhdessä parempaa pelikenttää, ja tarjoamme kiinnostavia urapolkuja mm. tech-alan osaajille. Tutustu meihin veikkaus.fi/tyopaikat.

Tehdään työtä ‒ yhdessä ilon puolella.

VEIKKAUS
Aika vaikuttava pelifirma

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Veikkaus Oy

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye