Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

ABC Lohja laajentaa aukioloaan 3.6. – olit sitten aamuvirkku tai yökyöpeli, ABC palvelee sinua jatkossa 24 tuntia vuorokaudessa

Jaa

Ykköstien varrella sijaitseva ABC Lohja on tunnettu pysähdys- ja asiointipaikka niin paikallisten kuin kauempaakin tulleiden matkalaisten joukossa. Liikenneaseman monipuoliset palvelut ovat 3.6. alkaen entistäkin paremmin saatavilla, kun ABC laajentaa aukioloaan, ollen jatkossa auki 24 tuntia vuorokaudessa, vuoden jokaisena päivänä.

– Asiakkaat ovat toivoneet meiltä laajempia aukioloja – monet kun ovat tottuneet asioimaan esimerkiksi marketeissa vuorokauden ympäri. On erittäin hienoa saada nyt vastata näihin toiveisiin, kertoo Suur-Seudun Osuuskauppa SSO:n ABC ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen tyytyväisenä.

Kesä on liikenneasemalla erityisen vilkasta aikaa, kun kesälomalaiset mielellään pysähtyvät tauolle paikassa, jossa yhdellä pysähdyksellä hoituu sekä auton tankkaus tai lataus että nälän karkoituskin. Nälkäisille matkalaisille onkin luvassa herkullisia uutisia, kun uudistuneen salaattipöydän lisäksi ABC Lohjalla starttaa myös ABC pizzapöytäkonsepti.

– Pizzapöytä on tervetullut lisä jo ennestään monipuoliseen ruokatarjontaamme. Kesäkuun alusta alkaen asiakas voi valita nauttiiko hän perinteisen ABC noutopöydän-, Hesburgerin-,

A la carten- vai Pizzapöydän antimia. Meiltä löytyy taatusti mieluinen vaihtoehto jokaiselle ruokailijalle, sanoo ABC Lohjan liikennemyymäläpäällikkö Heini Niskanen iloisena.

ABC Lohja -liikekeskuksesta löytyvät ABC:n palvelujen lisäksi myös Pentikin, Havi Outletin, Orthexin, Deli Bakersin ja Finlayson pop upin myymälät, joista saa kätevästi hankittua esimerkiksi mökkituliaiset pysähdyksensä aikana.

Sähköauton lataajille tarjolla 25 latauspistettä – ABC-lataustarjonta laajenee syksyllä

ABC Lohja on yksi Suomen sähköisimmistä liikenneasemista, kun sieltä löytyvät ABC-latauksen lisäksi myös Rechargen ja Teslan sähköautonlatausasemat. Kaiken kaikkiaan tarjolla on 25 latauspistettä, jotka takaavat sujuvan matkanteon sähköautoileville asiakkaille. Latauspisteiden määrä tulee kasvamaan entisestään, kun suunnitteilla on laajentaa ABC-lataustarjontaa syksyllä. ABC- latausasemalla maksaminen tapahtuu helppokäyttöisellä ABC-mobiilisovelluksella, jonka voi ladata puhelimen sovelluskaupasta. ABC mobiilista voit helposti seurata myös lataamisen edistymistä vaikkapa ruokailun lomassa.

Ajantasaisen tiedon ABC-latausverkostosta voi tarkistaa esimerkiksi ABC-mobiilista tai nettisivuilta abcasemat.fi

Lisätietoja: ryhmäpäällikkö Maarit Rissanen p. 044 3205 840, liikennemyymäläpäällikkö Heini Niskanen p. 044 3205 153

Avainsanat

Suur-Seudun Osuuskauppa SSO on läntisellä Uudellamaalla ja Varsinais-Suomessa kahdeksan kunnan alueella toimiva, paikallisten ihmisten omistama kasvava alueosuuskauppa. SSO:n toiminnan tarkoituksena on tuottaa palveluja ja etuja yli 70 000 asiakasomistajalleen. SSO:n tavoitteena on pysyä kehityksen kärjessä kaikilla toimialoillaan: market- ja tavaratalokaupassa, liikennekaupassa, matkailu- ja ravitsemiskaupassa sekä autokaupassa.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Suur-Seudun Osuuskauppa SSO

Kauppakeskus Loheen tulossa uudistuksia – Normal rantautuu Loheen syksyllä 20247.6.2024 14:11:30 EEST | Tiedote

Kauppakeskus Loheen on tulossa uusia vuokralaisia ja raikkaita uudistuksia kesän ja syksyn 2024 aikana. Uudistukset vaativat tilamuutoksia ja tästä syystä Sokos tullaan keskittämään Lohen toiseen kerrokseen. Muutoksen yhteydessä Sokos saa käyttöönsä myös Outletin liiketilan, tehden näin Sokosessa asioinnista entistäkin sujuvampaa, kun kaikki palvelut löytyvät jatkossa samasta kerroksesta. Sokokselta vapautuvaan liiketilaan on tulossa kiinnostava uusi vuokralainen, kun tanskalainen vähittäiskauppaketju Normal avaa myymälänsä kauppakeskus Loheen. Syksyllä avattava Lohen myymälä täydentää hienosti kauppakeskuksen monipuolista liiketarjontaa. Normalin valikoimista löytyy ihonhoito- ja hygieniatuotteita, kosmetiikkaa, snackseja, meikkejä ja puhdistusaineita pysyvästi alhaiseen hintaan. – Haluamme kehittää kauppakeskus Lohea aktiivisesti ja asiakkaitamme kuunnellen. Normal oli erittäin toivottu asiakkaiden keskuudessa, ja olemme iloisia voidessamme toteuttaa nämä toiveet. Samalla saamme tuod

SSO:n Kesäpäivä tarjoaa kesäistä tunnelmaa ja mukavaa ohjelmaa niin lapsille kuin aikuisille20.5.2024 09:48:04 EEST | Tiedote

SSO:n Kesäpäivä vierailee tänä kesänä viidellä paikkakunnalla, tuoden mukanaan leppoisaa tunnelmaa ja iloisia kohtaamisia. Kesäpäivä-tapahtumassa voi muun muassa nauttia taikurin lumoavista tempuista ja pyörittää Onnenpyörää kivojen palkintojen toivossa, sekä tutustua SSO:n tytäryhtiön Estradi Kyläkaupan herkkuihin, muuta kivaa ohjelmaa unohtamatta. Osassa tapahtumia paikalla on myös SSO:n Asiakasomistaja- ja S-Pankkipalvelujen asiantuntija. – On ilo voida tarjota asiakkaillemme mukavia hetkiä Kesäpäivän merkeissä. Saimme paljon positiivista palautetta viime kesänä järjestetystä Kesäkiertueesta ja niinpä päätimme ilahduttaa asiakkaitamme kesäisillä tapahtumilla tänäkin kesänä, kertoo SSO:n asiakkuus- ja viestintäpäällikkö Anu Karppinen. Kesäpäivä-tapahtumien ohjelmaan ja aikatauluun voi tutustua osoitteessa sso.fi/kesapaiva. Ohjelma julkaistaan noin viikkoa ennen kutakin tapahtumaa. Lämpimästi tervetuloa viettämään kesäpäivää kanssamme!

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye