Labroc Oy

Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan 24.5.2024

Jaa

Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan 24.5.2024. Kaupan myötä AT labra Oy:n laboratoriotoiminta keskitetään 10.6.2024 alkaen Labroc Oy:n Turun laboratorioon Apilakatu 13:een.

Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan
Labroc Oy on ostanut turkulaisen AT labra Oy:n laboratorioliiketoiminnan

”Saamme kaupan myötä paikallistuntemusta ja osaavaa henkilöstöä haitta-ainetutkimuksiin. Turun seudun asiakkaat saavat meiltä asbesti- ja haitta-aineanalytiikan lisäksi betoni-, ympäristö- ja sisäilma-analytiikkaa. Näin asemamme rakentamisen elinkaaren laboratoriona vahvistuu Turun seudulla”, taustoittaa Labroc Oy:n toimitusjohtaja Leo Partanen.

AT labra Oy:n omistaja Pekka Tukiainen jatkaa: ”Haluamme vakuuttaa teille, että palvelut jatkuvat yhtä korkeatasoisena kuin ennenkin, sekä paranevat laajentuvan analyysivalikoiman myötä. Yrityksemme on nyt myyty, ja olemme syvästi kiitollisia kaikesta tuesta ja yhteistyöstä, jota olemme saaneet nauttia kanssanne vuosien varrella.”

Kaupan myötä AT labra Oy:n laboratoriotoiminta keskitetään 10.6.2024 alkaen Labroc Oy:n Turun laboratorioon Apilakatu 13:een. Lasse Rainio jatkaa vanhana työntekijänä Labrocin haalareissa ja antaa asiakkaille lähiviikkoina ohjeita Terseruksenkadulla, josta näytteitä noudetaan jatkossakin päivittäin Apilakadulle.

Avainsanat

Yhteyshenkilöt

Linkit

Labroc Oy - Rakentamisen elinkaaren laboratorio

Labroc Oy on vuonna 2013 perustettu rakentamisen alan laboratorio, joka tuottaa laboratoriopalveluita asbesti-, haitta-aine-, betoni-, sisäilma- ja ympäristöanalytiikkaan. Yritys työllistää 70 henkilöä kuudella paikkakunnalla. Vuonna 2023 yrityksen liikevaihto oli noin 10 miljoonaa euroa.

AT labra Oy

AT labra Oy on turkulainen asbesti- ja haitta-aineanalyysien laboratorio.

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Labroc Oy

HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye