Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAOsta valmistui yli 2000 uutta ammattilaista

Jaa

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta valmistui 2004 uutta ammattilaista ajanjaksolla 1.8.2023 – 24.5.2024.

OSAOsta valmistuneet ovat suorittaneet ammatillisen perustutkinnon, ammattitutkinnon tai erikoisammattitutkinnon. Vuoden aikana valmistuneista 97 suoritti myös ylioppilastutkinnon ammatillisen tutkinnon rinnalla.

OSAOn valmistujaisia ja kevätjuhlia vietetään perjantaina 31.5.2024 seuraavasti:  

klo 10: Kaukovainion palvelut yksikkö, Kontinkankaan yksikkö, Muhoksen yksikkö, Pudasjärven yksikkö ja Taivalkosken yksikkö

klo 11: Kempeleen-Limingan yksikkö, Kempeleen toimipiste

klo 12: Haukiputaan yksikkö

klo 12.30: Kontinkankaan yksikön TUVA (tutkintokoulutukseen valmentava koulutus)

klo 13: Kempeleen-Limingan yksikkö, Limingan toimipiste

Lisäksi ammattilukion ja Oulun aikuislukion ylioppilasjuhla on 1.6.2024 klo 9.45 ja Kaukovainion tekniikan yksikön valmistujaisjuhla 7.6.2024 klo 14.

Yhteyshenkilöt

Linkit

Koulutuskuntayhtymä OSAO

OSAO on Suomen johtava koulutusyhteisö, joka mahdollistaa työelämäosaamisen ja jatkuvan oppimisen. Koulutuskuntayhtymän konserniin kuuluvat OSAOn koulutusyksiköt, OSAO Edu Oy ja Virpiniemen liikuntaopisto. OSAO toimii Oulun seudulla ja Koillismaalla.

Koulutuskuntayhtymä OSAOn kirjoitusasu

Nimet Oulun seudun koulutuskuntayhtymä Osekk ja Oulun seudun ammattiopisto poistuivat käytöstä 1.1.2020. Nykyinen virallinen nimi on Koulutuskuntayhtymä OSAO (y-tunnus 0992445-3).

Koulutuskuntayhtymä OSAOsta käytetään yleisimmin lyhyttä nimeä OSAO. OSAO on erisnimi, joka kirjoitetaan suuraakkosin. OSAOon ei lisätä taivutettaessa kaksoispistettä. Kirjoitetaan siis esim. OSAOn, OSAOssa, OSAOsta, OSAOon.

OSAOn yksiköt:

OSAO Haukiputaan yksikkö
OSAO Kaukovainion yksikkö, tekniikka
OSAO Kaukovainion yksikkö, palvelut
OSAO Kempeleen-Limingan yksikkö
OSAO Kontinkankaan yksikkö
OSAO Muhoksen yksikkö
OSAO Pudasjärven yksikkö
OSAO Taivalkosken yksikkö

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Koulutuskuntayhtymä OSAO

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye