Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginhallitus: Espoo irtautuu DigiOne-hankkeesta

Jaa

Kaupunginhallitus päätti, Espoon kaupunki käyttää yhteistyösopimuksen mukaista oikeuttaan poistua DigiOne-hankkeesta. Kaupunginhallitus toteaa, ettei hankkeessa tehtyjä korjaavia toimenpiteitä voida perustellusti pitää riittävinä, joten Espoo ilmoittaa keskeyttävänsä omalta osaltaan hankkeen.

Lisäksi aloitetaan valmistelu, jossa selvitetään miten DigiOnen jo valmistuneita osioita voidaan hyödyntää kuntien yhteistyössä. Hankkeen tarkoitus on ollut luoda kuntien yhteinen digitaalinen alusta ja palvelukokonaisuus.

Vuoden ensimmäinen osavuosikatsaus

Kaupunginhallitus päätti ehdottaa, että valtuusto merkitsee vuoden 2024 ensimmäisen osavuosikatsauksen sekä  Espoon kaupungin konserniraportin tammi-maaliskuu 2024 tiedoksi.

Kaupunginhallitus hyväksyi esityksen mukaiset määrärahojen ja tuloarvioiden muutokset.

Espoon keskuksen kiinteä Espoo-infon asiointipiste muuttuu liikkuvaksi palveluksi

Kaupunginhallitus päätti lakkauttaa Espoon keskuksen kiinteän Espoo-infon toimipisteen vuoden 2024 lopussa, jonka jälkeen Espoon keskuksen alueen asiakkaita palvellaan Liikkuvalla palvelulla jatkamalla hyvää yhteistyötä Entressen kirjaston kanssa.

Meluntorjunnan toimintasuunnitelma 2024-2028

Kaupunginhallitus hyväksyi Espoon ja Kauniaisten kaupunkien ympäristömeludirektiivin mukaisen meluntorjunnan toimintasuunnitelman vuosille 2024-2028. Lisäksi kaupunginhallitus toteaa, että jatkossa meluntorjuntaohjelmaa valmisteltaessa huomioidaan raideliikenteen melu sekä meluntorjunta eri kaavatasoilla.

Asiat 12 Valtuustokysymys hulevesien hoidosta Espoossa ja asia 13 Valtuustoaloite ojitettujen soiden palauttamisesta kosteikoiksi tai vesialueiksi jätettiin pöydälle.

Muut asiat päätettiin esitysten mukaan.

Esityslistat ja pöytäkirjat

Yhteyshenkilöt

Verkostomainen viiden kaupunkikeskuksen Espoo on vastuullinen ja inhimillinen edelläkävijäkaupunki, jossa kaikkien on hyvä asua, oppia, tehdä työtä ja yrittää ja jossa espoolainen voi aidosti vaikuttaa.

Facebook

X

Tilaa tiedotteet sähköpostiisi

Haluatko tietää asioista ensimmäisten joukossa? Kun tilaat tiedotteemme, saat ne sähköpostiisi välittömästi julkaisuhetkellä. Tilauksen voit halutessasi perua milloin tahansa.

Lue lisää julkaisijalta Espoon kaupunki - Esbo stad

Kaupunginjohtajan innovaatiokilpailussa huikea osallistujamäärä18.6.2024 16:50:28 EEST | Tiedote

Espoon kaupunginjohtajan innovaatiokilpailu on ollut tänä vuonna osallistujamäärältään menestys. Kilpailuun saatiin 57 hakemusta. Suuri osallistujamäärä kielii Espoon kehitysmyönteisyydestä ja halusta jatkuvasti parantaa kaupungin toimintoja asukaslähtöisesti. Innovaatiokilpailuun haettiin uudistuksia, jotka ovat kehittäneet kaupungin palveluita tai toimintatapoja. Kaupungin henkilöstön lisäksi osallistua saivat espoolaisyritykset. Kilpailun palkinnot jaetaan lokakuussa.

Uutishuoneessa voit lukea tiedotteitamme ja muuta julkaisemaamme materiaalia. Löydät sieltä niin yhteyshenkilöidemme tiedot kuin vapaasti julkaistavissa olevia kuvia ja videoita. Uutishuoneessa voit nähdä myös sosiaalisen median sisältöjä. Kaikki tiedotepalvelussa julkaistu materiaali on vapaasti median käytettävissä.

Tutustu uutishuoneeseemme
HiddenA line styled icon from Orion Icon Library.Eye